Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › P: iphone 4 block
- Toto téma obsahuje 11 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 5 months od
iTuxx.
-
AutorPríspevky
-
13. februára 2013 o 18:37 #92491
viktorda1994
Účastník (Participant)nazdar ludia , poteboval by som sa ujistit ci je moje tvrdenie srpavne , a to mam iphone 4 z druhej ruky ktory je blokovany na rakusky t mobile ,problem je ten ze neni aktualizovany a preto si neviem spravit jailbreak (aktualizovat sa v tomto stave neda ).riesil som uz priamo email do austria t mobile odpisali ze chcu zato 50 E atd… Ide mi o to ze ci my staci si teraz zohnat rakusku sim kartu ,snou telefon aktualizovat a nasledne urobit jaiblbreak a odblok ,dakujem pekne :).
13. februára 2013 o 19:10 #347074P4r4doX
Účastník (Participant)Softwarovy odblok tak ci tak nespravis (mozno ak mas velmi staru verziu basebandu). Ak by sa ti nahodou nieco stalo s iPhonom a potreboval by si urobit restore, tak by si prisiel o unlock. Najlahsia cesta (a najspolahlivejsia) je zaplatit im tych 50€ a nabuduce riesit unlock pred tym, ako si kupis blokovany telefon.
13. februára 2013 o 19:30 #347075viktorda1994
Účastník (Participant)jj to chapem tak ze iphone bude stale zablokovany len ked budem mat ten JB tak to pojde ,ale ked sa mi nieco snim stane ze budem musiet spravit ten restore tak sa to da potom este zase unlocknut jailbreakom?nemam toti peniaze vobec :/…
13. februára 2013 o 19:34 #347076P4r4doX
Účastník (Participant)Odblokovanie siete (operatora) NESPRAVIS ani s jailbreakom. Jedine, co môzes urobit je aktivovat ho SIM kartou od rakuskeho tmobilu (popripade hacktivovat) a pouzivat ho bez SIM karty iba ako iPod na prehliadani webu, aplikacie, hudbu, …
13. februára 2013 o 19:35 #347077macblogger
Účastník (Participant)Poucenie do buducnosti:
Nie je dobre kupovat len to najlacnejsie lebo vacsinou to skonci presne takto. Usetris 30e na mobile a das 50e na odblokovanie.Nabuduce dosetri a hladaj serioznejsie inzeraty, pripadne zjednaj cenu.
13. februára 2013 o 20:02 #347083ovi77
Účastník (Participant)A u slovenskeho Tcomu nepochodis? Ak je telefon uz splateny tak to stoji ani nie 4eura
13. februára 2013 o 20:51 #347086viktorda1994
Účastník (Participant)mate pravdu ,u slovenskeho som neskusal este ale pochybujem o tom , podla mna to odblokuju iba tam kde bol kupovany ,ale paradox ,myslim jailbreak nasledne tam je taka moznost odblokuju ale uz ako si spominal pri restore by sa to stratilo a znova by to trebalo robit ,ale aspon tak co som pozeral tak ze by sa to malo dat po JB , tak neviem skusim este ten slovensky a zriesim tu rakusku simku najprv aby som ho aktivoval ci vobec vsetko ide ako ma :).. este by som bol rad ze aku kartu tu rakusku by mi trebalo a kolko asi stoji najlacnejsia len aby som to mohol aktivovat ,kamarat z blavy mi po to skoci …ale zatial dakujem vam za rady
13. februára 2013 o 21:08 #347088viktorda1994
Účastník (Participant)a co je prosimta hacktivovat ?
13. februára 2013 o 21:59 #347096poper
Účastník (Participant)alebo aj zadarmo
https://t-mobile-simlockportal.arvato-services-mocom.com/PUBSILO/
zadaj imei (vytoc na iphone *#06#)
pokracuj14. februára 2013 o 6:56 #347108P4r4doX
Účastník (Participant)Ako som pisal, jailbreakom ho neodblokujes. Toto fungovalo mozno 1-2 roky dozadu, ale urcite nie. Hacktivovat znamena aktivovat bez toho, aby si potreboval SIM kartu od operatora, na ktoreho je iPhone blokovany.
14. februára 2013 o 15:03 #347159viktorda1994
Účastník (Participant)poper tento vychit som skusal na nemeckom t mobile a preslo mi to ale napisal som im aj mail a odpisali ze oni ho nevedia odblokovat lebo je to na rakusko ,ale zase mi pekne vypisalo ze iphone sa da uz odlokovat zadarmo lebo vyprsala ta 2 rocna zmluva ,ale di kskusim aj toto
14. februára 2013 o 21:21 #347213iTuxx
Moderátorja som ten “checker“ na nemecky Tmobile skusal, a tiez mi vypisalo ze uz je iPhone (3Gs) po viazanosti. V skutocnosti bol kupovany u rakuskeho Tmobilu. Ale na ich stranke som sa k odbloku nedostal a ani ebay mi nenasiel predajcu co ten odblok rakuskeho Tmobilu ponuka.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.