P: Bateria na Macbook Air 13“ mid 2012

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware P: Bateria na Macbook Air 13“ mid 2012

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Andreas Madaj
    Účastník (Participant)

CENA: 80 e
    Miesto: Bratislava
    Mob: +421948366755
    e-mail: ando.madaj@gmail.com

Original apple bateria, kompatibilna s Macbook Air 13“ rok 2011 a mid 2012.
    Specifikacia: A1405 7,3V 6700mAh.
    Doba pouzivania: 1 tyzden
    Dovod predaja: Predpokladal som ze potrebujem do svojho Mac novu bateriu, ale nakoniec vysvitlo ze problem bol s motherboard v Macu a povodna bateria bola stale funkcna, takze nova sa stala neuzitocnou.
    Dovezena z USA, kupovana vo Fix Servis store na Einstainovej 7 v Bratislave.
    Povodna cena 134,90 aj z vymenou a postovnym. Je tam stale rok a 5 mesiacov zaruka.
    Faktura a blok je k dispozicii.

Masta Ace
    Účastník (Participant)

Ahoj,

kolko cyklov ma bateria? Health status %? Dik

Andreas Madaj
    Účastník (Participant)

Ahoj,
    bohuzial toto neviem s istotou povedat. Jedine co viem je, ze som ju mal v Macu tyzden a priemerne som ho pouzival 4 h denne, potom som ju dal v servise vybrat a zabalit. Samozrejme uz ju neodkupili a mne doma lezi na policke tak chcem aby ju vyuzil niekto iny. V servise mi povedali ze moze mat max 2,3 cykle.

Masta Ace
    Účastník (Participant)

Preco je ta zarucna doba taka kratka vo vztahu k dobe pouzivania? Servis Ta upovedomil len tak, ze dovaza baterie z USA?

Andreas Madaj
    Účastník (Participant)

Kupil som ju v Marci lebo som sa domnieval ze mam v Macu problem s bateriou ale potom som zistil ze nova bateria nic neriesi a problem bol v motherboardu, neregistrovalo mi ju v Macu. Preto som isiel po tyzdni spat do servisu aby mi ju hodili spat a zabalili a snazil som sa im ju vratit. Samozrejme to bolo nemozne pretoze nebola zavadna ani nic podobne a tak sa ju snazim predat online. Nejak som sa s tym neponahlal, nechcelo sa mi to hned riesit lebo som si povedal ze mam cas ju predat a odvtedy je v krabici. Chcel som si porovnant jej oficialnu cenu na Ifixi aj so shippingom ze ci ma to nevyjde lacnejsie na vlastnu past ale stalo to zhruba rovnako tak preto som sa pytal odkial je dovazana.

Masta Ace
    Účastník (Participant)
    Andreas Madaj
    Účastník (Participant)

Ano pozrel som ten typ a je to presne ta ista. s tym rozdielom ze ja som za nu zaplatil 134,90 aj z robotou.

Masta Ace
    Účastník (Participant)

Cena je pevna?

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.