Otázky pokrocilejsim

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Otázky pokrocilejsim

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    Príspevky
  • #55948
    Kompi
    Účastník (Participant)

    Chcem sa opytat na bluetooth . da sa pouzit viac bluetooth zariadeni na jednom MBP naraz, alebo su tam nejake obmedzenia. Mam nokiu, sonyericsona a mysku Microsoft 8000 presenter na bluetooth. Ked ide mys aj mobil, vsetko je OK, ale ak chcem cez aplikaciu BLue Phone Elite 2 zavolat macbookom cez bluetooth z jedneho mobilu na druhy, tak je to v haji . restart alebo myska zacne blbnut alebo nejaky eror. Je to obmedzeniami bluetoothu, zlym programom alebo je to pre zle drivery na bluetooth v mojom leoparde ? Nejake napady?

    Druha otazka, ako je to s port forwardom, ak chcem nieco forwardovat. Dostal som sa do situacie, ze si neviem rady. Aj pri vypnutom (allowed all conncetions) firewalle to stale neforwarduje. Skusal som cez terminal podla rad z internetu. Nez uspechu. Potom som skusal cez programy Waterroof a NOOBproof nastavit firewall, a jedine vo waterroof som sa dostal niekam . nastavenie priamo portu co chcem otvorit. Program vsak zahlasil, ze nejde spustit NAT…

    Tak ako forwardnut ten port ? Budem velmi vdacny za akekolvek napady.

    Na doplnenie :
    MBPro Leopard 10.5.1
    problem v pripojeni nie je, router je forwardnuty (aj vo viste cez bootkamp ide forwarding, takze v sieti problem nie je)
    Posledny port 65535 alebo taky (jediny volny) je u vyuziva daco ine v leoparde, tade sa dostat neda. ostatne otvorene porty co su, su obsadene inymi programami.

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.