Domov › Diskusné Fóra › Nezaradené › OS X Yosemite
- Toto téma obsahuje 8 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 10 years, 8 months od
howoarang.
-
AutorPríspevky
-
25. októbra 2014 o 12:53 #102350
Desi
Účastník (Participant)Ahojte !
Kedže mám Mac veľmi krátko a moc sa do nic nevyznám chcem sa radšej spýtať aby som niečo nepokazila :)
Keď nainštalujem Yosemite vymaže sa mi celý obsah počítaču alebo nie ? Alebo mám spraviť zálohu… Popríde kebyže máte nejaké hinty čo mám spraviť pri inštalácii tak mi prosím poradte :/
Ďakujem Vám veľmi pekne :)
Pekný víkend25. októbra 2014 o 12:58 #394008joer
Účastník (Participant)nie nic sa ti nevymaze, ale ja napriek tomu si vzdy robim zalohu cez TimeMachine. istota je istota, keby som sa chcel vratit nazad na stary system.
25. októbra 2014 o 13:01 #394009TomasPB
Účastník (Participant)Ak robíš len Upgrade tak sa ti nevymaže nič. Len stiahneš spustí sa inštalačný súbor prejdeš pár krokmi a je to. Nevymažeš nič, ale odporúča sa pre istotu Záloha, keby nastali problémy pri inštalácií napríklad.
Ak chceš robiť čistú inštaláciu tak sa ti vymažú všetky dáta, keď budeš formátovať disk. Ak by si nechcela prísť o dáta tak je tam nutné urobiť si Zálohu disku.
Inač čo sa týka samotnej inštalácie tak je naozaj moc jednoduchá a nemáš sa tam teoreticky ani kde pomýliť. Systém ťa sprevádza všetkými krokmi a máš všetko vysvetlené.
No ale asi by som počkal s Upgradom na Yosemite… Podľa mňa ma stále dosť chýb.
Ja osobne som po 1 dni používania musel robiť Restore na starý systém Mavericks. Objavili sa problémy so sekaním, duplicitnými dátami a podobne…25. októbra 2014 o 13:08 #394012Desi
Účastník (Participant)tak ja ešte počkám :) vôbec mi to neponáhľa ako ja som spokojná aj s tým systémom čo mám teraz a uvažujem či si ho vôbec mám aktualizovať alebo nie… a veľa ľudí sa stažuje na problémy tak to zaťiaľ nechám tak nech vychytajú muchy:)
25. októbra 2014 o 13:29 #394016TomasPB
Účastník (Participant)Ja ako hovorím som bol moc sklamaný. Narobilo mi to dosť veľký bordel v poznámkach a dátach. Ako som mal krásny prehľad vo všetkom a pekne usporiadané a zoradené, zrazu neviem kde čo mám, všetko pomiešané a duplicitné… A to som robil Čistú Inštaláciu a aj tak som nakoniec musel urobiť Restore na pôvodný Mavericks.
Tým ťa nechcem samozrejme odradiť. Tie problémy nehlásia všetci zase. :)
25. októbra 2014 o 13:42 #394020Desi
Účastník (Participant)ako ja mam počítač relatívne krátko takže nemám tam nič také čo by mi mohlo nejako robiť šarapatu… alebo niečo poprehadzovať takže zase v tom sa ma to až tak netýka :)
25. októbra 2014 o 14:38 #394023howoarang
Účastník (Participant)Mňa najviac štve, že drvivá väčšina videí, prehravaných cez Safari 8.0 v Yosemite, nejde správne. Obraz ide po chvíli o 2-3 sekundy pozadu než zvuk. Či už videá na Youtube, alebo online filmy či seriály, všade ide obraz pozadu, je to nepoužiteľné. Som teraz donútený používať môj najmenej obľúbený Google Chrome, ktorý žral v 10.9.x ale aj v 10.10 veľa pamäte.
25. októbra 2014 o 14:55 #394026Desi
Účastník (Participant)fúha tak to je dosť nepríjemé… počkám radšej veru :D dám mu čas nech dozreje :)
25. októbra 2014 o 15:41 #394035howoarang
Účastník (Participant)oproti predoslej 10.9.5 verzii Maverick mi príde Yosemite o nieco pomalsi, animacie sem-tam trhaju, a az na ten problem s videami na Safari ide ostatne v poriadku.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.