- Toto téma obsahuje 386 odpovedí, 59 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › OS 3.0 (diskusia o iPhone firmware 3.0)
tak, pomozete mi ? ci si mam dat uptade hned po vydani, alebo ako
unlock sim ne ze zadaj pin eddy ne?
niee ! :D … že mám vložiť do iPhone-u Unlock Sim Card :(
Edit : toto : http://www.breakitdownblog.com/wp-content/uploads/2008/09/itunes-8-unsupported-sim-card.png
Kokos, to je také tažké pochopiť, že keď ho máš jailbreaknutý a odblokovaný cez yellowsnow, tak sa ti po upgrade všetko zmaže a lockne sa ti naspäť ? xDDDDD
Gratulujem aj kukovi, dvaja iBrickari :)
Budeš si musieť počkať na unlock, ten by mal byť čo najskôr :)
POckajte si na JB a potom ti pojde do blokovaneho iPhonu na T-mobile aj ORANGE karta. Do tyzdna, dvoch budes mat JB a potom ti pojde aj ORANGE karta+aplikacie ako je napr. SIMS 3.
čo stym ma yellowsn0w, stále nechápem O_o …
ale niekde som cital, ze hend po vydani chcu uvolnit one, nove verzie sn0wu a quick ..
to EdDy: mozno budem tarat blbosti, ale podla mna to znamena bud:
1. ze mas blokovany phone a musis pouzivat aj yellowsnow alebo nejaku turbosimku
2. z nejakeho neznameho dovodu, nedokazes (podla teba na odblokovanom telefone) aktivovat iPhone, s JB ti to islo preto lebo si urcite nahodil aktivovany firmware
az sa v niecom mylim, alebo viete presne ktora odpoved je spravna, tak ma prosim opravte :)
no ved to je jasne, ze nieco bude.
hmm ale po JB sa to odblokuje no nie? Naco pouzivat turbosim alebo nieco take ???
No veď yellowsn0w je unlock na blokované iPhony ne? :D:D:D
Odblokuje sa, ale neodblokuje sa na operátora, nato treba y..snow
tak ked si chlapec chce dat 3.0 a pouziva iPhone blokovany na T-mobile a chce aby mu tam isla ORANGE karta (napriklad) tak nech caka na JB ked bude pre SW 3.0
takto :) … mal som FW pred 2.2.1. iphone skolaboval, urobil som restore, a chcelo to nainstlaovat new FW. tak som dal yes yes yes, a ptm toto vypsalo … tak som stiahol qucikpwn … zaskrtal unlock iphone, cydia, instaler a tamto 4 som neskrtol … potom som vybral tie bootloaderi, DFU a hotovo .. nic ine
Pozor JB este neriesi odblokovanie na vsetky siete. Jedine s pouzitim yellowsn0w
davno som to nerobil a neviem aky quickpwn pouzivas, mozno uz nejaky najnovsi quickpwn nahadzuje so Cydiou aj yellowsn0w? neviem inac mi to velmi nedava zmysel
jo, pouzivam orange, ale henten neviem anco je blokovanys, dovezeny z USA :D
ale kua ja som yellowsn0w vzivote nepouzl ! :D
A čo myslíš, že sa ti nainštalovalo keď si zaklikol to unlock? :D
achtaaaak no tak toto som nevedel. Ja ze automaticky po JB sa ti aj odblokuje pre vsetky siete. Toto som nevedel : ))) diiiiky. CIze ked si do iPhonu hodim 3.0 tak sa mi to opat zrusi na ORANGE a mozem pouzivat len T-mobile. Ale ked bude JB a yellowsn0w (pre verziu 3.0) tak mi pojde opat aj ORANGE. dOBRE som pochopil ???
chod do Cydie>Manage>Packages a pozri ci tam mas yellowsn0w
to lubomir121: presne tak :)
´ˇríviahaaa, takze quick pwn obsahuje yellowsn0w …. stacilo ricí …:) … takze tio je len jeden nastrij, dakujem :P …
jveres … jj je tam. Tak ked mi ide ORANGE na blokovanom T-mobile tak tam nieco take musi byt.