OS 10.6.3

Domov Diskusné Fóra Nezaradené OS 10.6.3

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    KKatka
    Účastník (Participant)

nainstalovala som si novy OS , pred tym skom mala 10.5.8…myslela som, ze po instalaciu bude vsetko ok , len teraz nacokolvek kliknem..ako napr. ma mail, tak mi to vypisuje ,ze mam staru verziu a aj safari a co ma dorazilo tak aj System preferences…………a teraz akoze co mam robit? safari si stahujem uz 4te kedze stale mi to vyhodi,ze to nie je pre moj OS….a kde si updatnem system preferences??? a ostatne veci? :-/

KKatka
    Účastník (Participant)

samozrejme to mam legalne

Anonymný
    Neaktívny

Posledna verzia Snow Leopard bola 10.6.8. Skus aktualizovat cely system na 10.6.8 a potom uvidis, ci sa vyriesia ostatne problemy, ktore mas. Klik vlavo hore na Jablko, Software Update a dalej postupuj podla pokynov na obrazovke.

KKatka
    Účastník (Participant)

nechapem ako mam aktualizovat na sely ssystem:-/ kde, ako?! Myslis tym udpadnut?po instalacii som robila update , tak sa postahovali nejake veci, ale napr. system preferences sa mi otvoril novy cize na docku som mala dva, jeden funkcny a jeden nefunkcny k starej verzie….cize ak dobre rozumiem , mam v pc dost nepotrebnych veci k starej verzii, tie ako vymazem?! safari tiez, ten co uz bol ulozeny na docku nesiel otvorit ale ked sa mi nejake okno otvorilo a klikla som na dany link tak sa safari otvorilo, hned som ho teda nechala na docku a stary dala prec ale napr.nejde mi otvorit photo boot – sice ho nepotrebujem ale nejde, tiez stara verzia a vela inych nejde otvorit:-/ ako dokazem odinstalovat stare veci aby zbytocne nebrali miesto…teraz mi zasa naslo update nejake tak skusam to a uvidim:-/

Anonymný
    Neaktívny

Vyssie som napisal postup. Mas aktivovany ucet na Messages (iChat)?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.