OPRAVA

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Frantisek8663
    Účastník (Participant)

Dobrý deň chcem sa opýtať mám iphone 5 už nejaký ten rok a pol kupovaný na slovensku,ale doklad o kúpe som stratil.Ale mám všetko aj krabicu a podobne. Na iphone pod displayom sa mi objavili cierne body (prach) a aj na kamere foti to aj s bodkami. Bol som v Mzone sa opýtat za koľko € by to vyčistili ale povedali že to sa nedá že nech ho reklamujem vymenia to za nový kus. Pretože Iphone 5 ešte 2 roky v predaji niesu. Lenže doklad o kúpe už nemám ( kedze som ho stratil ) a záručny list som ani nemal…Je tu nejaké východisko ako by sa to dalo urobit?Ďakujem velmi pekne za všetky rady.

P1x3L61
    Účastník (Participant)

Ak bol kupovaný cez internet (e-shop) Tak môžu mať faktúru v systéme a na základe serial čísla príjmu reklamáciu. Niektoré e-shopy umožňujú dodatočne si vytlačiť faktúru na už zakúpený tovar. Napr. alza to takto má.

jigga1411
    Účastník (Participant)

Bod displej sa ti prach nema ako dostat kedze je lepeny priamo na sklo prave kvoli tomu ze sa tam dostaval prach.
    Prach sa ti dostal asi do kamery na cip alebo (ten lepsi pripad) medzi optiku a sklo ktore chrani optiku. Skus nejaky mobil servis popozeraj na netee napis par mailov aby tio spravili kalkulaciu kolko by stalo cistenie resp. vymena kameroveho modulu.

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Pokial je v zaruke, do ziadneho servisu ho nedavaj.

Ak najdes fakturu, reklamuj tam, kde si kupoval. Ak nie reklamuj v CCComputer, kde uznavaju rocnu medzinarodnu zaruku (aj bez faktury, staci seriove cislo iPhone a iPhone imstaci poslat postou, ak nie si z BA).

odklizec
    Účastník (Participant)

Mezinarodni zaruka jen rok. Takze pokud nema doklad o koupi, nebo neziska kopii, nebo nema dokoupenou prodlouzenou zaruku od apple (coz se u nas oficialne neda a kdyz, tak jen v prvnim roce zaruky) ma smulu. Zadna jina cesta neni. Teda krome pozarucni opravy.

Misiaccik
    Účastník (Participant)

napis mi na brezan@me.com

andres210
    Účastník (Participant)

zdravim poradi niekto?mam iphone 5 ak volam nepocuje ma druha strana ak dam reproduktor funguje to. ako to mam odstranit nech to ide ako ma?

vlado_bb
    Účastník (Participant)

Pytat sa treba v jednej teme a nie v troch. Tymto len znizujes sancu, ze ti niekto odpovie.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.