Oplatí sa MB AIR ?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Oplatí sa MB AIR ?

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #65582
    Engi
    Účastník (Participant)

    Nemá niekto skúsenosti s novým MB AIR? Rozmýšlam,že si ho kúpim ale našiel som jednu-dve recenzie kde sa píše,že sa dost prehrieva a ma slabú výdrž baterie. V ponuke sú dva, budem rad ked mi napíšete svoje skúsenosti.
    Ďakujem :)

    #181055
    M.V.
    Účastník (Participant)

    podla mňa nie :)
    podla toho na čo to potrebuješ, keď len také nenáročné programy ako safari,iTunes, textedit tak to v pohode, ale keď chceš photoshop, indesign tak to radšej zober MBP
    môj subjektíny názor

    #181058
    yacomo
    Účastník (Participant)

    Cau Engi,
    Ja som asi pred pol rokom mal tu istu otazku. Ci radzej MB unibody alebo Air. Zvolil som MB uni. A teraz mi firma kupila ako sluzobny MBA :). A ked to mozem porovnat, tak ako mobilne riesenie je to velmi dobre. Aj ked pracujem s ID, PS, FL, Ai tak to ide. A prehrievanie som si este k MB white kupil chladiacu podlozku a na tu ked to polozim tak frci uplne super. Jasne ze to neni MBP s dvoma grafikami ale ked to porovnavam s white tak je to brutal. Pred tym som mal sluzobny notebook DELL 12,1 palcovy a oproti tomu je MBA raketa. Je to kazdopadne na tebe. Ja som s nim velmi spokojny aj co sa tyka baterky. Pri wifi surfovani a pracovani a pocuvani hudby vydrzi 3-4hod. Stastny vyber ;)

    #181059
    Engi
    Účastník (Participant)

    Yacomo – ďakujem za info :) ja uz mam MB Alu 2,0 ale chcel bz som niečo prenosnejšie. Hlavne kôli práci, predsa je air lahši a tenší. Kedy si porovnal air a 2,0 alu, čo by si si vybral?

    #181062
    danocoys
    Účastník (Participant)

    podla mna je ten Air fakt dobra investicia pre tych co nepotrebuju robit narocnu grafiku a pouzivat narocne programy ale potrebuju byt v terene. Osobne keby nemam co s peniazmi investujem do Air a keby mi doma vadi to prehrievanie tak si kupim toto.. http://www.aevoeuniverse.com/moshi.asp?showthis=78

    #181072
    Anonymný
    Neaktívny

    air je skvely ale musis byt k nemu mily. lebo ked ti padne a nieco sa ti pokazi tak ho mozes rovno predat len nahradne diely… mal som ten uplne prvy a este to malo svoje chyby ale kym mi nepadol a neodisiel harddsik zvuk a neodlomil sa display bol som s nim spokojny.

    #181073
    yacomo
    Účastník (Participant)

    No ak chces mobilnejsie riesenie tak MBA je skvela volba. Ako pisal solzenic, treba byt mily predsa je to tekny stroj. Ale ak mas vhodne puzdro a … tak sa urcite nepokazi. Ja na chladenie pouzivam toto http://www.swp.sk/Appl/WebObjects/SWPPub.woa/1/wa/showProduct?id=5233&wosid=A8b5Ba8mrhXd3tnMuhY1X0&back=showRecentCategory
    Fajnovo to stiha chladit na 50-57 stupnov podla zatazi. A pri pouziti chladenia som zatial nepostrehol nejake podtaktovanie alebo spomalenie.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.