Opera mini na 3Gs 3.1.3

Domov Diskusné Fóra Ostatné Opera mini na 3Gs 3.1.3

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    SkyApple
    Účastník

Zdravim vsetkych.Chcem sa vas opytat na Operu mini.Vcera vecer som si ju stiahol z App Store a dokonca po instalacii mi nechcela nabehnut.Ked mi aj nabehla tak som hned vyskusal stranky ktore su medzi „top sites“.
    Citam o nej,ze je rychlejsia 5x ale u mna je prave naopak 5x pomalsia ako Safari a dokonca mi miestami nechce nabehnut vobec.
    Co sa tyka nastaveni Wi-Fi tak som nechal vsetko ako predtym na Safari.Safari mi Macblog stranku nacita za 15 sekund a ine stranky za par sekund.
    Ak mate podobny problem a iPhone 3Gs budem vdacny za kazdu radu.
    Dakujem

Anonymný
    Neaktívny

mne to iste ale mam ipod touch.

wlamik
    Účastník

u man sice problem neboli, ale rychlejsia nebola urcite tiez. Niekedy skor pomalsia- jedina vyhoda je to rychle nacitania ked clovek ide na predchadzaujucu stranku

max7323
    Účastník

na wifi rychlost nepoznas…ale skus operu mini na cisto dtovych prenosoch a padnes na zadok… ;-)

m4x
    Účastník

max7323 predstav si ze ani ja som nepadol na zadok, skor z toho, ze mi to tak vobec nefunguje ako tu vsetci tvrdia
    nacitanie stranok je dokonca 5 nasobne dlhsie.. dovod ? kliknem na nacitanie stranky a nic sa nedeje aj zo 30 dalsich sekund, wtf ?!
    alebo pre istotu stranku ani nezobrazi ba nenacita :-)
    jednoducho tento Opera Mini ma este veeeelmi vela bugov, vsimol som si to uz pri pouzivani. Napr take zadavanie textu, odkliknite „hotovo“ a WUALA, text nikde :-) takze potesi a mozte pisat znovu ;-) a este ti smoliari co su zvyknuti ako ja zo safari ze kliknu vedla alebo na dalsie policko a ono to tam zanecha text, tak tuto nie :-) jednoducho ma dost chyb, ale musim uznat ma vela +ov, najma to, ze je free ! cakam na nejaky update a dufam, ze cast z toho vyriesia

inak mi zatial napada jedine riesenie, zmazat aplikaciu a skusit stiahnut znova, mozno sa to nejako spamata a mozno sme nejaka cast smoliarov, ktora ma niekde inde chybu :-(

Kayman
    Účastník

m4x neviem ci som to s tym textom pochopil spravne, nejako sa z toho neviem vysomarit…

Velko nevyhodou pre mna osobne je zadavanie textu do textovych poli. Pri Safari bola moznost „next“ alebo previous“, bolo to omnoho jednoduhsie. Je to sice detail, ale osobne ma to odradilo od pouzivania Opery Mini ako default browsera v iPhone.

Na druhej strane, velmi pozitivne na mna zaposobilo “ Top Sites „, co ma Safari pre OS X. Je to graficky prijemne spracovane a user friendly. Takisto rychlost je velke plus, ale nie dostatocne. Napriklad v Safari je omnoho prehladnejsia ( podla mojho nazoru ) sprava Bookmark-ov.

m4x
    Účastník

myslel som to, ze tapnem na textove pole a tak isto tapnem na nasledujuce textove pole, pripadne vedla. v safari to zanechalo text, no tu mi to zatial zmazalo text, sice niekedy aj pri tapnuti moznosti „Hotovo“

no co som si tiez vsimol je, ze o mnoho rychlejsie reaguje na priblizovanie a oddalovanie co je fajn, ale zase nie je tak pekne optimilizovane priblizovanie ako na safari. jednoducho dvoj tapom mnoho krat nedokazem priblizit na konkretny text a priblizi to az privelmi

dalsi fakt co som si vsimol je, ze ked si uz priblizim stranku a zacnem sa v nej prstom hybat tak ta reakcia a celkovy pohyb je uplne iny, zdal sa mi trosku nevyladeny

ako hovorim, je to free a dufam, ze bude update. co mi taktiez chyba je moznost ulozenia stranok ako v safari po opatovnom spusteni, ale tak to uz je asi privela :-)
    inak dalsie velke plus by bolo keby tam dodali zrusenie a povolenie rotacie podla polohy iPhone-u

SkyApple
    Účastník

Dakujem a viem,ze nie je chyba v mojom iPhone.Napadlo ma … vlastne aky ma vyznam „FREE“ Opera v iPhone?Oplatilo sa im to robit?
    Uz som ju odobral z mojich aplikacii v iPhone :)
    … a dal som im jednu “ * „

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.