Office 2008 a slovencina

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Office 2008 a slovencina

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Anathos
    Účastník (Participant)

Neviem z akeho dovodu, ale nastavim „Arial“ pismo ako default font, ale ked si pri pisani zmenim na slovensku klavesnicu, tak mi to vzdy zacne pisat v „Times New Roman“ a nech robim co chcem, stale sa to deje. Potom to vzdy musim cele oznacit a premenit na „Arial“. Potrebujem pisat pracu na 40 stran, takze je to dost otravne. :(

A potom takisto ked pozriem na default font, tak zrazu tam je opat times new roman.

Neviete co s tym?

Restless
    Účastník (Participant)

U mňa zase neustále problémy so zobrazovaním panelov, tlačidieľ, zvláštne samovoľné prepínanie fontov (v eng), či nefunguje korektne export z Wordu 97-03. Zabugovaná verzia, dúfam, že čo najbližšie vyjdú nejaké opravy.

Kompi
    Účastník (Participant)

Hej bugov je pozehnane, asi najvac mi vadi, ze sa hybe ako slimak cely office. pomaly sa spusta, este pomalsie cita velke texty, praca z fontami a upravou textov je este vacsie utrpenie. bude treba pockat, kym bude tato verzia pouzitelna ako 2004ka..

Anathos
    Účastník (Participant)

To je tak, ked sa microshit produkty miesaju do apple… :(

dzankou
    Účastník (Participant)

no staci si v prefernces odfajknut nasledovne: v Edit: odfajkni „Match font with keyboard“
    a „Enable click and type“

Marian Martiček
    Účastník (Participant)

A kedy bude v Office 08 zakomponovana kontrola slovenciny?

Anathos
    Účastník (Participant)

to dzankou: Ze by som to uz mal? :D To by som sem inak nepisal.

dzankou
    Účastník (Participant)

anathos: no robilo mi to presne to iste, ked som obidva odfajkol(znamena to z etam nie je „tick“) a nerobilo mi to viac

tak neviem potom kde mozes mat problem…

Anathos
    Účastník (Participant)

to dzankou: v pohode ;) Na to sme tu, aby sme tu kecali o probleme. Asi mi nic ine nezostava, len cakat na updaty…

Kiko
    Účastník (Participant)

Skúšali ste už niekto rozbehať kontrolu pravopisu nahradením pôvodného slovníka slovenským?
    Podľa tohto článku by to tak malo fungovať, no ja som bol zatiaľ neúspešný.
    http://extraveci.cz/office-2008-pro-mac-v-testu

Otevřete aplikaci Word a v ní vytvořte čistý dokument,
    vypněte dočasně jakékoli automatické doplňování (to je ta funkce, která například na začátku věty mění první písmeno na velké),
    napište slova, která chcete do slovníku přidat po jednom pod sebe (tedy za každým slovem stiskněte Enter),
    dokument uložte jako „Custom“ slovník například do adresáře Documents,
    v nastavení kontroly pravopisu přidejte právě vytvořený slovník a zvolte jej jako výchozí.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.