Office 08 a SVK kontrola gramatiky

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Office 08 a SVK kontrola gramatiky

• Toto téma obsahuje 10 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 17 years od Pepek.
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    baddy
    Účastník (Participant)

Zdravim,
    chcel by som sa opytat, ci na Office 08 existuje aj kontrola slovenskej gramatiky a ak ano tak co to obnasa sa k nej dopracovat.
    THX

dzankou
    Účastník (Participant)
    mrzo
    Účastník (Participant)

Mas to odskusane ? Lebo podobny subor som myslim z rapidsharu tahal a pod Office 2008 som to nerozbehal. Boli to subory pre starsiu verziu Officu.

Kiko
    Účastník (Participant)

Moje odporúčanie, zahoď office nainštaluj iWork

baddy
    Účastník (Participant)

Neda sa to rozbehat, takze tato alternativa padla.
    iWork je sice velice fajn, lenze na moje potreby trocha okliesteny. Samotny Office 08 mi tiez celkom nevyhovuje, lebo je nekompatibilny s Office 07, Equations sa nedaju prenasat z jedneho na druhy co je riadna blbost a pre mna nevyhnutna vec. Open-office v tom tiez nie je najlepsi. Casto krat si musim pustat vmware len koli Officu 07 co ma znacne irituje.

dex
    Účastník (Participant)

Možno by si mohol napísať, čo konkrétne ti chýba v iWork. Čo ak to tam aj je, len o tom nevieš? ;)

dzankou
    Účastník (Participant)

hm skusal som to hned ako vyssiel Office 2008 a slo mi to
    Ale zda sa ze po nainstalovany update to naozaj nejde…

Anathos
    Účastník (Participant)

Rozmyslam prejst z Office na iWork, pretoze office je neskutocne pomaly a zerie mi cely Mac. Kde si vlastne nastavim slovensku gramatiku v Pages, ak tam vobec je?

mrzo
    Účastník (Participant)

2 Anathos – priamo v iWorku nie je. Ale funguje v nom aspon spellcheck od Aspell (cocoAspell). Nastavenie jazyku je niekde v Text / More

baddy
    Účastník (Participant)

2 dex; iWork som skusal trial verziu a co sa tyka sviznosti a jednoduchosti sa mi velmi pozdavala, Office je o hodne pomalsi a nemotornejsi. V iWork mi jednoznacne najviac chybaju Equations (spravca rovnic), hromadna korespondencia, Citations etc. a to uz vobec nemienim zachadzat do detailov Excell vs. Pages. iWork je podla mna velmi slusny balik, ktory bezneho pouzivatela uspokoji nad mieru ale ak je potreba robit cosi viac tak jedine Office aj napriek nevyhodam.

Pepek
    Účastník (Participant)

A čo tak skúsiť NeoOffice v slovenčine?

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.