Odblokovanie iPhonu

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Odblokovanie iPhonu

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    pytykn
    Účastník (Participant)

Mám iPhone kupeny v t-mobile cize je blokovany. A potrebujem ho odblokovať, lebo chem prejsť na O2. Je nejaka ina možnosť ako urobiť Jailbreak ??

piggee
    Účastník (Participant)

Nie!

rony
    Účastník (Participant)

musis urobit jailbreak a potom unlock. na forum.iphone.cz klikni na navody a tam najdes podrobny postup. Jailbreak je nevyhnutna podmienka pre unlock, kedze ten sa teraz aktivuje z Cydia.

pytykn
    Účastník (Participant)

Diki uz som si to pozrel ale nikde som tam nenasiel verziu pre OS 3.1 vsetky navody su pre 3.0

piggee
    Účastník (Participant)

pre 3.1 este neni, takze si cakatelom…

milan2022
    Účastník (Participant)

no ano JB pre 3.1 este neni ale aj ked bude to neznamena ze z JB urobis aj unlock,pretoze 3.1 ma iny baseband tak to budes mat este tazke:-)

pytykn
    Účastník (Participant)

No ja mam este cas do noveho roku dufam ze do vtedy to uz bude

milan2022
    Účastník (Participant)

ak myslis JB na 3.1 tak ten bude podla mna coskoro,ale z unlockom to vyzera tak ze ani na 3.1 nebude,pre tych ktory updatovali z 3.0 na 3.01 alebo potom na 3.1 tak ty asi maju smolu zevraj downdgrade spat nejde a aj keby sa to podarilo tak baseband sa nezmeni tym padom ani unlock neni mozny

tym nechcem strasit ale tak to je..

pytykn
    Účastník (Participant)

Cize tak polroka neje ziadna moznot ho odblokovat hej?? :))

milan2022
    Účastník (Participant)

to tazko povedat,mozno nieco vymyslia ako sa dostat spat na 3.0 ale unlock pre fw 3.1 asi nebude no kto vie:)

rony
    Účastník (Participant)

Nikdy dopredu nevieme ci a kedy bude na novovyjdeny fw cokolvek ako jailbreak a unlock. VZDY pre VSETKYCH, ktori musia mat unlock (a tym padom jailbreak) DORAZNE varujeme pred „dobrovolnym“ updatom.

Nemusis sa ani pytat, ci a kedy bude, obvykle KED bude, tak v priebehu par hodin to VSETCI vedia.

nejake reci o 3Gs uz su ale to su len reci.

CAKAJ :) ak si upgradoval dobrovolne, tak je to chyba, co uz :)

nmy
    Účastník (Participant)

v podstate treba vyriesit ako spravit downgrade basebandu, pretoze downgrade firmwaru sa uz da, cez hosts file dat zmeneny dns zaznam na gs.apple.com a tym padom sa overuje downgrade cez fake server.

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.