Odblokovanie Iphone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Odblokovanie Iphone 4

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 21 až 30 (z celkového počtu 30 )
  • Autor
    cRot
    Účastník (Participant)

Nie, ale v kuse vidim ze tu niekto pise ze ma bugy s firmwareom a podobnymi srackami. Nechce sa mi v kuse nieco taketo riesit, preto sa chcem tomu vyhnut.

Dado7773
    Účastník (Participant)

tak ale osobne si myslim ze iOS 4.1 bez JB je uz v dnesnej dobre pre vela aplikacii tabu

cRot
    Účastník (Participant)

Nevedel som, prepac, nevyznam sa v tych verziach ktore boli dobre a ktore zle, preto som pri tychto veciach opatrny.

Okej, aktualizujem na ios 6

marko10
    Účastník (Participant)

Takže ak som dobre pochopil tak odblokovanie u operátora je možné až po vypršaní zmluvy ale ak si to chcem odblokovať napríklad cez ebay tak môže byť kľudne ešte v zmluve?

poper
    Účastník (Participant)

cez ebay to nemusi fungovat na stalo alebo vobec

odklizec
    Účastník (Participant)

Nemusi, ale vetsinou funguje. Je dobre se podivat na hodnoceni prodejce a jestli uz nejake unlocky prodal. Je to vetsinou to same, co tady nekteri podnikavci nabizeji za 10x tolik. Je to vlastne oficialni factory unlock, protoze se realizuje pres apple servery. Nebude fungovat jen na telefonech hlasenych jako ukradene/ztracene a pry jsou nekdy problemy s telefonama, co byly menene v ramci zaruky.

poper
    Účastník (Participant)

ja som pred par dnami odblokoval za 80 centov (1$) bb storm (ebay)
    tieto su lacne, lebo sa to da vseliako inak, ale za odblok iphone si pytaju vela a treba si podrobne precitat co pisu (chytaky a podobne)

Common
    Účastník (Participant)

@poper: mozes dat link na toho predajcu, vie odblkovat len at&t telefony alebo aj od inych operatorov?

poper
    Účastník (Participant)

bol to BlackBerry
    iphone odbloky su od 15$

odklizec
    Účastník (Participant)

At&t se da i kolem 4-5$ Ovsem uplne nejlepsi je to zadarmo ;)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 21 až 30 (z celkového počtu 30 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.