- Toto téma obsahuje 29 odpovedí, 9 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 7 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Odblokovanie Iphone 4
Nie, ale v kuse vidim ze tu niekto pise ze ma bugy s firmwareom a podobnymi srackami. Nechce sa mi v kuse nieco taketo riesit, preto sa chcem tomu vyhnut.
tak ale osobne si myslim ze iOS 4.1 bez JB je uz v dnesnej dobre pre vela aplikacii tabu
Nevedel som, prepac, nevyznam sa v tych verziach ktore boli dobre a ktore zle, preto som pri tychto veciach opatrny.
Okej, aktualizujem na ios 6
Takže ak som dobre pochopil tak odblokovanie u operátora je možné až po vypršaní zmluvy ale ak si to chcem odblokovať napríklad cez ebay tak môže byť kľudne ešte v zmluve?
cez ebay to nemusi fungovat na stalo alebo vobec
Nemusi, ale vetsinou funguje. Je dobre se podivat na hodnoceni prodejce a jestli uz nejake unlocky prodal. Je to vetsinou to same, co tady nekteri podnikavci nabizeji za 10x tolik. Je to vlastne oficialni factory unlock, protoze se realizuje pres apple servery. Nebude fungovat jen na telefonech hlasenych jako ukradene/ztracene a pry jsou nekdy problemy s telefonama, co byly menene v ramci zaruky.
ja som pred par dnami odblokoval za 80 centov (1$) bb storm (ebay)
tieto su lacne, lebo sa to da vseliako inak, ale za odblok iphone si pytaju vela a treba si podrobne precitat co pisu (chytaky a podobne)
@poper: mozes dat link na toho predajcu, vie odblkovat len at&t telefony alebo aj od inych operatorov?
bol to BlackBerry
iphone odbloky su od 15$
At&t se da i kolem 4-5$ Ovsem uplne nejlepsi je to zadarmo ;)