Odblokovanie Iphone 4

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Odblokovanie Iphone 4

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    hamik
    Účastník (Participant)

Caute , viete mi poradit , ci sa da odblokovat iphone 4 16 gb na ktorom je firmware 4.11.08 Ios 5.0.1 je bloknuty , smiem ho pouzivat len ako Ipod . Dik

christopher
    Účastník (Participant)

Daj si do eBay iPhone Factory Unlock a vyber si ktore ti vyhovuje. Pri pokladni im das do poznamky tvoje IMEI cislo a v priebehu 24 hodin ti ho odblokuju. Potom uz iba spravis restore. Stoji to cca. 20 dolarov. Sam som to urobil a som nadovsetko spokojny.

hamik
    Účastník (Participant)
    odklizec
    Účastník (Participant)

Pokud vim, at&t uz odblokovava iP4 zadara? Proc za to platit?

hamik
    Účastník (Participant)

Dakujem za info. Chcem sa este opytat, ked mam nemecky T mobile, musim si vybrat unlock na t mobile, alebo mozem pouzit unlock napr. aj na At&t ?

odklizec
    Účastník (Participant)

Samozrejme nemecky tm. Unlock je jedinecny pro kazdeho operatora.

hamik
    Účastník (Participant)

Okey a je tam niaka záruka , že to pôjde

odklizec
    Účastník (Participant)

No zadna ;) Nemas si kupovat blokovany mobil a az POTOM resit jeho unlock. Nikdy jsem tenhle pristup nechapal a nikdy ho nepochopim. Specialne u iPhone, o kterem se vseobecne vi, jak tezko je ho odblokovat neoficialni cestou.

christopher
    Účastník (Participant)

No ja som automaticky vychadzal z toho, ze ho mas z USA, kedze si nepisal nic o Telekome. No moj bol blokovany na AT&T a u mna to islo, ale nemyslim, ze to pojde aj u inych operatorov.

danocoys
    Účastník (Participant)

pre DE Telekom je este jedna specialitka a to ze telefon musi byt po zaruke. Telefon v zaruke ti neodblokuje ziaden factory unlock.. solidny „predajcovia“ to maju uvedene na svojej stranke.. !!
    EDIT: toto plati pre 4s.. ty mas 4 takze by to mohlo teoreticky ist.

hamik
    Účastník (Participant)

Mne ten telefon isiel , ja som si ho nekupoval , ale dostal . s tym , ze teraz sa mi tam nainstaloval tento novy soft a zablokoval sa a neviem co dalej , niaky navrh ? Keby som ho chcel predat , tak aku cenu pytat ?

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.