odblok iphone 4 4.1 a vyzsie a BB najnovsie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes odblok iphone 4 4.1 a vyzsie a BB najnovsie

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    flipper22
    Účastník

nazdar pani, je jeden chalanisko ktory vie odblokovat iphone 4 (4.1 a vyzsie)BB 02.10.04 a vyzsie, lenze pyta si za to od 80-120euro (nehorazne prachy) neroby to tou gevey kartou ci co to je, videl som to na vlastne oci, nechce povedat ze ako to robi, mate niake tusenie ze ako by to mohol robit? je to asi jediny typek ktory vie odblokvoat vsetky typy telephonov (iphone, nokia atd…) dostalo sa mi do usi ze niako cez apple?(ci to je pravda tak to neviem)… zalozil som preto tuto temu lebo viac hlav viac mudrosti…

Meciar
    Účastník

no o tom silno pochybujem … pri ulocku nejde o to aký je tam OS, ale aký je Baseband, dokonca, áno aj 02.10. sa dá downgradovať na 01.99.. ale to sú asi 3% mobilov,ktoré boli vyrobéne ako prvé s daným BB..a tie u nás určite neboli predávané…..
    no jedine že tam natlačí baseband z iPad-u.. 06.15…aspoň ja som tak robil jednu 3-ku…,ale na 4 som neskúšal, no ale to si môžeš urobiť aj sám …ale pozor, má to plno nevýhod a ako je u applu známe, tak časom sa ti začne všetko drbkať … GPS, wifi…baterka nebude držať a tak…no ale budeš môcť volať :)
    ..alebo má niekoho priamo v apple .. :) … oni to robia tak, že imei,výr.č. a pod. vložia do nejakej databázy,ktorá spolupracuje z iTunes…no a až Ti ho operátor,kde bol mobil viazaný, „odblokuje“, teda až ho vymaže z tej databázy, tak si ho normále daš v iTunes na restore..a máš ho ako neblokovaný, teda už sa nikdy nezablokuje

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.