Obaly pre iPod(y) – aky kupit?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Obaly pre iPod(y) – aky kupit?

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55970
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    Zdravim.. Chcel by som sa poradit aky kupit obal alebo nejaky ochranny kryt pre ipod nano 3.gen. Ten najnovsi. Ktory je najlepsi, ktory vy odporucate, popripade cena a kde sa da kupit. Samozrejme ak mate s neakymi skusenosti, lebo planujem ze kupim. Je to dost potrebne, ak ho ma clovek vo vetrovke alebo v nohaviciach.. Dik moc..

    #115073
    Hanka
    Účastník (Participant)

    Ja najviac odporúčam zadnú fóliu. Nič viac netreba, púzdra zaberajú zbytočne veľa priestoru. Na iPod classic som si kúpila fóliu pre 5G (predná nesedela, ale ani ju nebolo treba – iné sa ešte nepredávali, ale dnes sú aj pre aktuálne modely), cena bola do tristo SK.

    Ak však chceš naozaj puzdro, iPod socks sú fajn (niečo vyše tisíc SK), na MacZone a MacStore majú aj kožené púzdra (čiernohnedé, oranžovobiele, ružovohnedé), ktoré vyzerajú pekne (okolo tisíc SK).

    #115076
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    dik za odpoved..

    uz som si objednal z maczone.sk SeeJacket pre iPod nano silikonove cierne a biele (po dvoch predavaju).. dufam ze to bude dobre.. hlavne aby mi to neako chranilo..

    #115078
    Hanka
    Účastník (Participant)

    Silikónových mám plný šuflík pre iPod shuffle a sú OK, dobre prilnú a chránia pred prachom. Prajem príjemné používanie. :)

    #115081
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    no hladal som nieco normalne. vela puzdier na nano 3G ani nieje. Cena je schopna tych 360 sk sa da a take puzdro ani nezaberie vela miesta a chrani. Taktiez sa mi nebude ” zapackavat ” zadna strana. Osobne by som prijal obal(kryt) na nano 3G z nana 2G, tamten sa mi viac pacil, bol ” plny ” (myslim tym neodnimatelny), to sa mi pacilo. A samozrejme chrani pred skrabancami – puzdro. Tak dik este raz

    #115086
    Suno
    Účastník (Participant)

    Tiez mam silikonovy obal na 5G video, sice kupeny v USA, ale je silikonovy, a ked som ho zhruba po mesiaci pouzivania otvoril a dal dole z iPodu, na zadnej strane, kde su stale skrabance pokial tam nemate puzdro, sa mi zjavili dost spatne flaky, ktore ani nesli dole, a to som skusal cistit to fakt skoro seckym..jednoducho to neslo, takze neviem ako je to z kvalitou silikonovych obalov. Ani predna strana nebola uplne bez flakov, ale urcite lepsia ako ta zadna. Mozno je to tym, ze bol kupeny v USA, zhruba 10 USD, ale v dobe globalneho dodavania tovarov do celeho sveta, sa da ten kryt co som tanm kupil najst aj tu na SK..No, snad vy tam tie flaky mat nebudete :)

    #115090
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    hm.. no diky Suno :) teraz si mi dal chrobaka do hlavy.heh. Poriadne si ho utrel a precistil ked si tam nazaciatku ten obal daval? …a mozno je dobre ho niekedy aj dat dole, sem tam, obcas. Aspon ja to spravim aby som videl ci sa to tam nerobi..

    #115129
    Suno
    Účastník (Participant)

    Necel som ta odradit bracho :) ale skusal som ho aj ocistit zhruba po mesiaci pouzivania toho obalu..:-/. No co uz, daj vedet jak to dopadlo po par mesiacoch, no ale snad to tebe robit nebude :). Na zaciatku som ho vobec necistil, totizto som vyhupol so shopping centra cez obed, kedy bolo v Missouri okolo 35 stupnov :D takze som na to ani nemyslel.

    #115130
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    mozno to bude tym ze nebol vycisteny pred tym ako si dal nanho puzdro.. neviem, niesom zbehly v tomto :) ale mam ten pocit. Ak nezabudnem (po mesiaci), tak dam vediet ze ako to dopadlo :D inac stastny novy rok.. heh

    #115349
    Suno
    Účastník (Participant)

    aj tebe bracho :D no a daj wedet

    #116312
    titinius
    Účastník (Participant)

    hladam puzdro pre iPod Touch ale na rameno, nieco ako sa robi pre mini tusim,, viete co myslim nepremokave sportove , date na rameno a bezite …
    na nete som to nasiel ale iba cudzie krajiny za cca 30 usd + postovne, co je pomerne dost za obal, premna :)
    nemate kontakt na niekoho kto to predava tu?

    #116787
    KansurSEAL
    Účastník (Participant)

    ja by som o jednej stranke vedel, kde su fakt paradne sportove puzdra cez rameno, pripadne aj ine…len som ju jaksi postradal, ale ja ju najdem neboj

    #119946
    gimbo
    Účastník (Participant)

    setkym radim foli od artwizz-u chrania super display a zadnu stranu.. ostatne casti dsa dako moc neskrabu… tu foliu od artwizz-u vobec nevidno doslova ju nespoznas ze je tam a po jej odstraneni je dispayl ako novy… na nete ju aj testovali klucami a obstala ppc…za 300sk mas v baleni 4folie na zadnu stranu plus 4 folie na display a special handricku..odpurucam

    #119948
    mrzo
    Účastník (Participant)

    na display neviem ci nieco treba vymyslat – nechovam si zrovna moj iPod ako v bavlnke a display je po vycisteni vzdy ako novy – o inom je zadna leskla strana ktora uz nachytala nespocitane skrabancov – mne to nevadi, na “krase” mu to neubralo ale komu by vadilo tak veselo do nejakej tej zadnej folie …

    #119950
    Sevo
    Účastník (Participant)

    ja mam na classic gelaskin..ochrani pred skrabancami ale nie pred padom…a je to este aj pekne

    #119991
    Dominika
    Účastník (Participant)

    titinius: V Poluse maju aj armbandy na touch, stoja myslim okolo 800 korun ale su dobre ;-) http://www.macstore.sk

    #120558
    omiko
    Účastník (Participant)

    ja nam na nane 3gen. “Leather Folio for iPod Black/Chocolate” od Belkinu a som s tym MAAX spokojny – odporucam!! kvalitka!!
    lahko sa to vybera z toho ak treba, dokonca som si uz zvykol to nechatvat vnutri (ochrana otvarania celnej casti magnetom), potom nepotrebujem ani blokovat tlacitka ked je to zaklopene…

    #120559
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    ja som prišiel na to že nič nemá na ten pocit keď je ipod bez akýchkoľvek “ztlusťujúcich” obalov a púzdier.. dal som za crumpler kožené púzdro 2000 korún po mesiaci som sa naňho vykašľal nosím ipod bez púzdra je tým pádom oveľa menší praktickejší a zase tak tragické to s poškrabaním nie je na zadnej strane to vidno tak či tak a na prednej na display som dal foliu ktorá ho ochráni … vyzerá tak krajšie a je príjemnejšie ho nosiť ako s nejakým púzdrom. takže odporúčam radšej foliu na display prípadne sú aj folie na celú prednú aj zadnú stranu… nepoškriabe sa vám a je to lepšie :)

    #120563
    Amarok
    Účastník (Participant)

    ja mam tiez crumplera na mojom nano 2nd gen. a ja ho pouzivan stale… ipod vyzera ako novy stale vyberam ho len ked nabijam… je sice trochu hrubsi ale mne to vyhovuje aspon ked si kontrolujem pri odchode z krcmi vrecka tak som si isty ze ho mam:)

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.