Novy Macbook white

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Novy Macbook white

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
    rolandayers
    Účastník (Participant)

Zdravim.
    Objednal som novy Macbook white v predajni Nay. Mal by som otázku ze ako by som mal dostat box, celá krabica by mala byt kompletne vo fólii? Ako mozem zistit, ked náhodou krabicu uz otvorili?
    Dakujem za odpovede. Pekny den prajem kazdému :-)

macblogger
    Účastník (Participant)

Nemas to jedno ? Budes mat k nemu zaruku.

rolandayers
    Účastník (Participant)

Nie! Ked zaplatim za nieco, tak chcem aby som to otvoril ja, a nie iny! Preto by som chcel vediet ako má vyzerat cistonová krabica Macbooku, ci to má byt vo fólii, alebo ako?

wlamik
    Účastník (Participant)

tiez si myslim ze to mas dostat tak ako sa to dodava, a ano je v priesvitnej folii- ak nebude neber to

t6mas
    Účastník (Participant)

no mne sa zda ze krabica noveho MBW ma na sebe plastove ucho na prenasanie, cize ak by bola krabica cela v priesvitnej folii, nedala by sa drzat za ucho. Samotny MBW je obaleny takou foliou, nieco ako invisible shield. Moj nazor.

rolandayers
    Účastník (Participant)

aj ja som to pocul takto, ze celá krabica má byt v priesvitnej folii… takze ano, alebo nie? :-)

eFkoOo
    Účastník (Participant)

folia nie je smerodajna,v niektorych pripadoch dosla uz od dodavatela bez folie(strhli ju,zosmykla sa atd) dolezite su folie na macbooku a „lepiaca paska“ ako radoby pecat na krabici na jej otarani

mha
    Účastník (Participant)

A co ak bude folia strhnuta len kvoli tomu, aby do nej zamestnanec nay prilozil vytlaceny slovensky manual?

JFK.
    Účastník (Participant)

fólia na krabici , sa mi zdá, že nie je

wlamik
    Účastník (Participant)

Tieto rady tuypu zda sa mi su aj tak bezpredmetne, na mojom MBP 100% bola folia- ano je tam ucho ale vet to nemusi byt zafolivane.

radovan192
    Účastník (Participant)

ci je tam folia alebo nie ti moze byt jedno, len aby ti neposlali kus, ktory bol vystaveny na predajni

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

boa tu su uz fakt niekedy take „problemy“ rozoberaju ze mam pocit ze som sa nejak preklikol na azet/pokec.
    daj do browsera http://www.youtube.com a do vyhladavania daj „macbook white unboxing“

rre
    Účastník (Participant)

Ked to da do youtube tak zisti ze v Amerike na krabiciach folie nie su. Ja som si svoj MBP kupoval v New Yorku na 5. Avenue a nemal som na krabici foliu. Ale ked som ho odbalil tak bolo citit taku to nam vsetkym znamu vonu a macbook bol zabaleny. A medzi klavesnicou a displayom bola taka tenka penova vec.

eFkoOo
    Účastník (Participant)

co sa tyka zarucaku-ten tam dava apcom, alebo je pridany s blockom, nakolko su univerzalne a podstatne je cislo bloku, cislo produktu a stampel, ktory ti daju po 14 dnovej testovacej lehote ;) v nayi som robil

rolandayers
    Účastník (Participant)

Dakujem vsetkym za informácie :-)
    Pekny vecer prajem.

rre
    Účastník (Participant)

@rolandayers: Strasne ma zaujima preco si si ho obejdnal z NAY? To si nemohol ist do mzone alebo tracocomputers? Bolo to aspon cenovo vyhodne? Lebo inak ma nenapada preco by si ho bral z NAY.

palcifer
    Účastník (Participant)

Na krabici folia nie je, iba prelepene priesvitnou paskou na mieste kde sa otvara.

rolandayers
    Účastník (Participant)

@ macguy: Preto Nay, lebo teraz majú tú dobrú akciu, ze mozes kúpit na splátky a bez úroku :-)

palo s.
    Účastník (Participant)

Macguy: okrem toho mam pocit, ze v Nay je Biele embéčko o cca 20 eur lacnejsie ako u premium resellerov. To mas na flasu mrva&stanko v lepsej restauracii

Lens
    Účastník (Participant)

Ja som kupoval macbook vystaveny s predajne a krabica bola zalepena ale pecat na tom plstenom obale bola roztrhnuta. Myslim ze prave ta je smerodatna.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.