novy iMac 27 obrazovka preblikava, black screen

Domov Diskusné Fóra Ostatné novy iMac 27 obrazovka preblikava, black screen

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    Príspevky
  • #65731
    depressman
    Účastník (Participant)

    Ahojte, chcem sa opytat ci uz ma niekto novy imac 27. Mam objednany s core i7 a 8GB RAM a rozmyslam ze zrusim objednavku. Objavili sa totiz problemy s preblikavanim obrazovky. Asi to bude softwarova chyba nakolko uzivatelia pisu ze na novom imacu pod vistami alebo XP tento problem nieje. Tu su nejake linky na videa a discusiu http://www.youtube.com/watch?v=20v3vUfDrFE http://www.youtube.com/watch?v=KflWKnaKuBs a este discusia: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2212682&tstart=0 je toho na webe fakt vela tak teraz neviem ci nemam zrusit objednavku. Pride mi to celkom dost vela penazi a mat taketo problemy by ma asi velmi nepotesilo. Update systemu na 10.6.2 to neporiesil tak neviem lebo apple sa zatial k tomu nevyjadril. Ma niekto nejaku radu? dakujem

    #182145
    vitoo
    Účastník (Participant)

    No ty kokso to je riadny pruser. a ako si si ho objednal? lebo ked na nejaku predajnu tak by som ho v predajni vyskusal a ked tak ho nezobral. Vyzera to ze to robi hned pri prvom štarte. Apple taketo niečo nemoz nechat len tak a este ktomu na najnovsom stroji. podla mna to daju rychlo do poriadku ak ide o sw vadu. ked nie tak reklamovat. nepomohol som ti ale dufam ta tento problem obíde.

    #182148
    depressman
    Účastník (Participant)

    No sak hej cez predajnu, ale problem je ze vela ludom na forach (apple, macrumors) sa problem vyskytol az po 5-10dnoch a potom sa sporadicky objavoval znova. Na tych forach je o tom dost vela textu, heh tak neviem. Ono na predajni si to vyskusam a vsetko bude ok, ale ked sa mi to obajvi po par dnoch tak z toho nebudem asi velmi nadseny, hlavne z vyzalohovania celeho pocitaca, potom to posielat na predajnu a byt bez macu par dni. Mno heh teraz neviem ci to mam kupit alebo pockat kym sa apple oficialne nevyjadri k problemu. Podla toho co pisu ludia tak ho ma zhruba kazdy 5 imac co je 20percent a to sa mi zda pomerne dost.

    #182155
    mmhardky
    Účastník (Participant)

    Pozeral som ten 20 stranovy thread a je to kardinalny pruser. Asi najhorsia vec, ked to 3 dni funguje, potom to zacne blbnut, zase den funguje… Na tak drahej masine! Dost ma dojalo, ako tam jeden clovek pise, ze mu imac pri maximalnom jase “pisti”. To je vysada lacnych LCD, ked odchadza menic. Dizajn ide stale hore, kvalite dole, ako sa zda…

    #182156
    marek
    Účastník (Participant)

    nestresoval by som, ked to bude sw zalezitost vyjde oprava, ked hw tak vyreklamujes

    a to vymyslene percento spokojnosti nevies ani len odhadnut, lebo nespokojny clovek sa ozve, spokojny si uziva vyrobok a neriesi diskusiu na supporte.

    #182158
    depressman
    Účastník (Participant)

    heh, mno a ten thread je na applackych strankach, sranda je ze ked niekto dojde to Apple Store na support tak ani nevedia o takom probleme heh, asi by si mali odskocit na discussions.apple.com a kuknut kolky ludia tam maju problemy heh.

    #182159
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    Cievka regulátora podsvietenia píska aj na najdrahších LCD paneloch, monitoroch, plazmových televízoroch resp. zdrojoch a vo väčšine elektroniky všeobecne. Väčšinou v tomto prípade platí, že čím väčšia uhlopriečka displeja, tým hlučnejšia cievka regulátora, teda je aj viac počuť vysokofrekvenčný zvuk (niektorí ľudia ho nepočujú). Cievku je možné odhlučniť, ale v tom prípade je nutné ju aktívne chladiť.

    #182196
    mmhardky
    Účastník (Participant)

    Ja vzdy reklamujem a uz nepiska :)

    #182200
    andreos
    Účastník (Participant)

    27″ iMac mam uz mesiac a je pusteny cca 18hodin denne. Zatial ziaden problem co sa tyka blikania a zatial ani som nezaregistroval nejake piskanie. Dufam ze mu to vydrzi mam ten model s C2D 3.06 Ghz. Mam objednany este druhy s i7 ma by cca o 2 tyzdne. takze mozem potom dat vediet.

    #182201
    michal.d
    Účastník (Participant)

    Ja vychadzam s mojim 27″ IMacom dobre :) zatial nerobil problemy. Raz som sice mal pocit (este s 10.6.1 Leopardom), ze obrazovka par krat preblikla, ale stalo sa to len po prezerani jedneho videoklipu z iTunes aj to bolo len take nepatrne prebliknutie 4-5x asi s 15sekundovymi odstupmi. Potom som comp restartol a odvtedy som sa s tym uz nestretol. Teraz mam uz Leoparada 10.6.2 a zatial spokojnost, tak neviem. Paniku by som nerobil a objednavku by som nerusil… moj osobny nazor

    #182214
    pepa007
    Účastník (Participant)

    šmarja nestraš :-o taky mám objednanej 27″ core i7 s 8GB RAM :-) bude první týden v prosinci, tak doufám, že ho nebudu druhej týden v prosinci vracet a čekat dalších 5 týdnů na novej :-(

    #182222
    depressman
    Účastník (Participant)

    Mno ono to vyzera na celkom vazne, tie flamy na discussions.apple.com su toho celkom plne…) Heh tak ja dufam ze to bola len nejaka vadna seria. A inak ako ste spokojny s LED panol na novej 27″? Popiste vase postrehy prosim. Dakujem

    #182224
    depressman
    Účastník (Participant)

    Ah jaj este jedna novinka, iMACky co boli objednane cca 20ks na nemenovanu predajnu a mali prijst 20.11.2009 na centralny sklad do Budapesti thaq nepridu, zevraj jej to presne kvoli tomu problemu ktory popisujem blizsie, nahradny termin je polovica Decembra thaq asi budem musiet este vydrzat. Spravy su neoficialne.

    #182230
    martingross
    Účastník (Participant)

    fck…

    a to som sa už tešil že ho budúci týžden budem mať :) Tak o to bude krajší ježiško :)

    #182238
    depressman
    Účastník (Participant)

    No ved hej, ja cakam uz dva tyzdne a stale nic, uz pozeram po forach ze asi kupim MacPro…))) Akurat este musim monitor pozhanat.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.