Novy iMac

Domov Diskusné Fóra Ostatné Novy iMac

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Smulo55
    Účastník (Participant)

Zdravim uvazujem nad kupov iMacu len ked uz idem vrazit tolko € chcel by som ho novy myslim tym ze kazdy rok vychadza daky upgrade a pod. A chcem sa vas spytat kedy tento upgrade priblizne vychadza ako to bolo v minulych rokoch ? (lebo viem ze su verzie iMac 2010 alebo 2011 a ja by som uz chcel tu 2012 aj ked neviem aka bude no horsia hadam nie … )

Dakujem

jigga1411
    Účastník (Participant)

No mne sa stalo presne toto :D kupoval som ho presne pred rokom a asi dva mesiace nato vysiel novy model…. Bol som kardinalne nasraty pretoze mal o hodne lepsiu grafiku a samozrejme uz v zaklade 4-jadrovy procak. Cize ak sa budes drzat minuleho roku tak pockaj…….. v najblizsich mesiacoch by mohol prist upgrade.

Tu je link ako su na tom odporucania pre kupu co sa tyka upgrade-ov
    http://buyersguide.macrumors.com/#iMac

Smulo55
    Účastník (Participant)

Diky moc ;)

gs_peter
    Účastník (Participant)

tak ja neviem ci si si vsimol, ale posledny tyzden tu na titulnej strane predvadzaju prichod noveho Mac OS X 10.8, podla vsetkeho ta bude srat viac to, ked si kupis teraz alebo o mesiac novy iMac a po auguste ho budes musiet alebo budes chciet preinstalovavat na novy system, za ktory si este zaplatis, sice malo, ale predsa

ja by som skor siel na to opacne, je zrejme, ze ti to neponahla, tak si pockaj po vylezeni noveho systemu a potom veselo kup a pamataj, SW ti urcuje, aky HW potrebujes, nie je to naopak

Smulo55
    Účastník (Participant)

Vsimol som si to a toho sa bojim ze to vide naraz a tolko sa mi uz cakat nechce no budem asi nuteny…. A keby je to imac z roku 2012 tak sa veru o kompatibilitu nebojim a kludne im potom dam aj tych 20€ za upgrade len nech uz daju dake nove stroje

V minulosti to bolo ako neviete ? Vychadzal OS X naraz aj s HW ci oddelene ?

182Martin
    Účastník (Participant)

Skus prehodnotit aj moznost kupi Mac Pro uz podla financii. Moj iMac ma rok aj nieco a uz zacina vydavat cudne zvuky z maticnej a bojim sa ze ho musim poslat ne reklamaciu.. Moja robota zavisi sice od PC no neviem uz ako ty chces..

gs_peter
    Účastník (Participant)

v podstate je to uplne jedno kedy co kupis, ide o to, co na tom chces robit, ak vies, aky soft na tom budes uzivat, tak vies, aky HW potrebujes, ten novy system nie je o tom, ze by to bola zavratna polozka alebo strasna preinstalacia, ale proste je to krok naviac, ktory absolvovat nemusis

ono to je tak, apple nikdy nesiel tak rychlo s novym systemom von a za mojich cias bolo malo aj hw upgradov, takze vzdy bolo potrebne vediet, co na pocitaci treba robit a podla toho sa zariadit…

v dnesnej dobe dokazes bezproblemov postrihat HD video na comkolvek, co kupis, otazka je, ako dlho to bude trvat, co niekedy vadi a niekedy to nie je smerne cislo

Robee
    Účastník (Participant)

páni, zase v rokoch 2001-2005 (ranné obdobie Mac OS X) bol update prakticky každý rok, a to ešte stáli každý až na 10.1 129 USD

osobný môj tip je, že nové iMacy budú až so Ivy Bridge, konieckoncov niet momentálne do nich čo dať, AMD len rozbieha 7000 28nm grafík (mobilných zatiaľ pomálo, len preznačené), Ivy Bridge bude asi až Q2 2012, takže dovtedy asi nič nebude

imho teda počítaj, že nové iMacy najskôr v máji, áno je teoreticky možné, že Apple si u Intelu vyjedná skoršie dodávky čipov, resp. bude redesignovať iMac…ale obe sú to veľmi teoretické a imho dosť nepravdepodobné možnosti…takže aspoň za mňa…pôjde to podľa očakávaného scenára, takže iMacy budú až budú komponenty, takže cca máj možno aj neskôr

maiob
    Účastník (Participant)

tiez si myslim ze nove masiny budu az s Ivy no co nepotesi je ze intel vyhlasil ze mobilne cipy pridu neskor alebo teda obmezene na zaciatok lebo este nepredali sandy bridge nemali odbyt ako sa cakalo cize oficialne pride Ivy bridge v aprili 8. tusim ale mobilne cipy ktore sa nas tykaju MBP MBA iMac pridu neskor jedine ze by pre apple intel bol ochotny dodat nejake nove procesory skor

Smulo55
    Účastník (Participant)

Ste ma nepotesili lebo asi zdielam ten nazor ze budu az s ivy procakmi …. Mno ostava mi len dufat ze applu sa dostanu skor do ruk ako vidu na trh tzn ze vydu naraz nie s polrocnym oneskorenim … Diky ;)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.