nové Aperture 3

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software nové Aperture 3

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 21 až 39 (z celkového počtu 39 )
  • Autor
    monicqa
    Účastník (Participant)

nechce mi poslat serial na ten aperture :( asi to tam maju pretazene… nema niekto naviac? :D

igino
    Účastník (Participant)

.

Xorpi
    Účastník (Participant)

Funguje Vám import iPhoto knižnice ako to bolo pri verzii Aperture 2? Lebo mne to nedalo ani možnosť a nikde to nevidím…

ygi – rovnaký problém… nečítal som celú diskusiu, tak teraz som šiel dozadu a až teraz sledujem, že rovnaký problém. Tiež akosi pozerám, že zmizla práve táto príjemná integrácia produktov, ale možno update to vyrieši. Možno aktuálne nekompatibilita novšých súborov alebo tak.

igi-s
    Účastník (Participant)

.

mtj
    Účastník (Participant)

>igino Jestli se tě to nějak dotklo, tak se ti omlouvám. Nebylo to myšleno nějak zle, ale jen jako takové nadhození názoru; tvůj příspěvek na mně tak prostě zapůsobil. Dostal mi veliký úsměv na tvář :)
    A co mi na tom připomíná „USB Mass bla bla a Windows? :D”?
    Třeba to, že jsem z toho dostal pocit, že zavrhuješ ty Apps jen kvůli tomu, že si tvoří Libraries. Ale na tom je přece založen jejich úspěch. Nedestruktivní úprava, rychlost, pořádek (to hlavně). Ano, jde to řešit i jenom nějakým připojeným .XML nebo .XMP nebo co a knihovny nedělat –ale– je to nepořádek.
    Prostě mně rozesmálo to, že se ti jeví jako nejlepší řešení prolézat adresáře ve Finderu. Přicházíš o mnohé!
    :)

danocoys
    Účastník (Participant)

zatial sa nove Aperture javi velmi schopne.. najma tie fotoknihy su dost zaujimave a oproti cewe kniham ake sa robia u nas je to neporovnatelne krajsie. Chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti pripadne metody ako by sa dali vytlacit pokial to nechcem poslat znamemu do FR pripadne do Talianska a stade doniest :)

ygy
    Účastník (Participant)

Xorpi -> File-> import -> iPhoto Library ….

igino
    Účastník (Participant)

.

mrzo
    Účastník (Participant)

Neviem ale mne pride nove Aperture nejake velmi pomale… Neustale farebna lopticka, niekedy nestaci stetec s efektami za mysou sa hybat, do fullscreenu sa prepina snad pol minuty ako keby inu aplikaciu spustal… Mam sice len MBW starsi ale tak cakal som nieco ine…

designme
    Účastník (Participant)
    vojtacz
    Účastník (Participant)

je to dost nepoužitelné. taky mám MBW, ale říkal jsem si konfigurace že 2,2GHz, 4GB ram a 7200ot disk bude v pohodě. není. očividně to kluci v Cupertinu moc nevyladili..

piggee
    Účastník (Participant)

Celkovo v Aperture 3 nam zla burina nejako nevyhynula. Sortovanie albumov na mobileme je vecny problem a stale nedorieseny. Som zvedavy ako dlho este..

depressman
    Účastník (Participant)

Hmm mno ja s Aperture 3 nemam najmensi problem, zda sa mi este o 20% rychlejsie nez predchadzajuca verzia mam imac27 i5 s 8GB RAM, mam kniznicu cca 25GB a okolo 500GB raw suborov, a ide to celkom svizne. Inak ak mate problem s rychlostou skuste spustat Aperture v 32bit rezime. Inac dnes vysiel update na Aperture ktory riesi rôzne problemy…)))

monicqa
    Účastník (Participant)

nechcem predbiehat, ale ja som s apertuuurom zatial velmi spokojna. ide mi sviznejsie nez iphoto, a ponuka presne take moznosti triedenia a organizovania kniznice, ake potrebujem. samozrejme, vykon sa da stale zlepsovat, a nehovorim ze mne to obcas nesekne, ale verim ze to este postupne vyladia.

marek
    Účastník (Participant)

na mbp 4gb ram + ssd ide apertura3 divne, obcas sa zasekne a celkom neprijemne
    mp 2 x 2,8 GHZ quad tak tam bez zavahania

t6mas
    Účastník (Participant)

nechcel som zbytocne zakladat novu temu – mozno je to prkotina..
    aperture som objavil len teraz a napriek tomu, ze je strasne pomaly, nemotorny a pada mi ako hnile hrusky, tak je to soft s ktorym dosahujem najvyssiu kvalitu uprav (pre mna ako uplneho amatera)..

preto ma velmi hneva, ze po exportovani upravenej fotky je jej kvalita oproti tej v aperture o dost horsia.. vyzera to ako by sa pri exporte „verzie“ neaplikovali filtre ako definition a sharpen.. vie mi niekto poradit? dakujem – rozdiely su viditelne volnym okom..

tomas

t6mas
    Účastník (Participant)

nikto nevie? nikto nema podobny problem?

marek
    Účastník (Participant)

t6mas
    ja s tym nemam problem, exportujes cez ake nastavenie, ake parametre

titinius
    Účastník (Participant)

chcem sa opytat ci neviete:
    1) nainportujem kniznicu z iPhoto
    2) mam tam plnu prdel fotiek co su aj original aj modified
    3) chcem vymazav vsetky original ktore maju k sebe „par“ modified

inac povedane chcem mat kazdu fotku len 1x, a to bud logicky len original ktory je len jeden, alebo ak bola fotka upravovana tak LEN tu vyslednu podobu, uz nie original

samozrejma sa mi to nechce mazat rucne cmd+click na kazdy original co je navyse

ako na to ?
    dik

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 21 až 39 (z celkového počtu 39 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.