Nova bateria iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Nova bateria iPhone 4

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    eginkuo
    Účastník (Participant)

Nazdar :)
    v mojom „Štvorkovom ajFone“ už bola slabá batéria, tak som objednal z internetu novú. Vymenil som ju dnes….Samozrejme nastali problémy….. no po hodine trápenia som to spojazdnil (nakoniec až po obnovení systému). Batéria bola nabitá asi na 35 % a tak som ju vybil úplne – a znovu nabiť (3x po 12 hod. cyklus nabíjania). Lenže mne iPhone šiel aj pri 2 % :D Je to normálne ??? ,….nemá sa sám vypnúť už pri cca 19 % ??? Dikičko :)

iTuxx
    Moderátor

normalne ide aj pri 1%. Sam sa vypne az pri 0%.

eginkuo
    Účastník (Participant)

Takže nemám mať nejaké obavy, že som kúpil šmejd baterku ? :)
    Na nemenovanej stránke (nechcem robiť reklamu) mali na výber – NEORIGINALNE a ORIGINALNE batérie.
    Ja som kúpil originálnu pre APPLE iPhone 4….. cca 10 eur.

iTuxx
    Moderátor

normalne ju nabijaj medzi 15-100% a ak bude fungovat tak ako ta predtym, potom sa nemusis obavat. Hlavne ju nenechavaj vybit pod 15%, novym baterkam nerobi dobre ked su vybite.

eginkuo
    Účastník (Participant)

oukeeej :) …spravím ten 12-hodinový cyklus úplne vybiť a nabiť a potom ju už budem nabíjať od 15%.
    Ďakujem, môžte LOCK :D

eraserv6
    Účastník (Participant)

O vybitie Li-ion baterie sa stara elektronika. To ze ti svieti na displeji 1% neznamena ze ma baterka 0,1 volta. Kludne ju mozes vybit aj pod 15%, kriticke minimalne napatie sleduju prislusne obvody, o nic sa nemusis bat

alanko5
    Účastník (Participant)

V zime neodporucam ist pod 20% pokial pouzivas data (3GaWiFi).
    inac kludne aj na 0%… =)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.