Nokia 5800 na book ako modem

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Nokia 5800 na book ako modem

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    smy
    Účastník (Participant)

Ahojte mam problem chcel by som pripojit moju nokiu ako modem k booku cez kabel ale nedari sa mi to ani podla navodov na nokia stranke. nemate s tym niekto skusenosti?
    cez bluetooth sa mi sice pripoji aj na mobile mi nabehne ze je to pripojene na net ale ked dam nacitat stranku nereaguje to … dakujem vopred za vase rady :)

gidy
    Účastník (Participant)

A ako si prisiel na to, ze na tomto fore ti niekto poradi? Tu tvoja nokia nikoho nezaujima. (pokial ten book nie je macbook)
    skus radsej http://www.nokiaforum.cz/

rva
    Účastník (Participant)

ak pouziva Mac, tak preco nepomoct… ?

smy
    Účastník (Participant)

prepac nenapadlo ma ze mac fore treba spomenut ze mam macbook :))

a este pre info ze mam ogrange ak to pomoze k identifikacii problemu..

rva
    Účastník (Participant)

na cd k telefonu mas ovladace.
    staci ich len nakopirovat do systemu a nasledne vytvorit spojenie cez sprievodcu.

sorry, nie som teraz pri macu – z hlavy to neviem – neskor vecer upresnim

smy
    Účastník (Participant)

aha tak tato moznost ma nenapadla pozriet sa na cd k telefonu mac mam totiz len par tyzdnov :)
    tiez teraz niesom na macu tak ze pozriem sa na to vecer dakujem zatial :))

igino
    Účastník (Participant)

ak nenajdes, tak skoc na ich stranku, kludne aj slovensku. podporu pre mac maju celkom dobru. okrem iPhone pouzivam od Nokie staru E50 (mimochodom stale spokojnost, hlavne vydrz) a ine modely a plug-in pre iSync v Mac-u v pohode funguje a ovladace pre modem som tam videl tiez. tak poskusaj, poskusaj. :-)

wayne
    Účastník (Participant)

normalne nainstalujes nokia soft z cdcka, updatnes, a v hlavnom menu, ked ho sparujes s bookom (bt, alebo kabel) mas ikonku connect to the internet klik a uz to ide, mal som to tak tiez, 5800 + O2 data neobmedzene a slo to v pohode, pohodlnejsie cez kabel ako cez bluetooth.

smy
    Účastník (Participant)

dakujem podarilo sa mi to spojazdnin zatim cez bt… este poriesim kabel diky :))

Lacike
    Účastník (Participant)

cawte, mam 5800, mam instalacne cd ( je to mini takze ho neviem strcit do MBP ) a mam O2 data neomedzene, neviem sa cez mobil pripojit na internet, citam vseliake fora a stahujem vseliake softy a nejde to proste, mohol by mi niekto napisat strucny navod co kde napisat, popripade nainstalovat ?
    Dik

PS: a najlepsie by bolo keby sa to dalo spravit cez bluetooth

rva
    Účastník (Participant)

velmi strucny navod:
    zapni bluetooth na obidvoch zariadeniach.
    na mac otvor bluetooth preferencie
    sparuj zariadenia /nezabudni zadat ze chces 5800 pouzivat ako modem/
    hotovo.

monicqa
    Účastník (Participant)

mozno aj na tej nokii bude treba povolit to pouzivanie ako modem. ale takto to naozaj jednoducho ide, ja som tak pouzivala Nokiu 5310 express music uplne bez problemov, a to je este pomerne stary typ

rva
    Účastník (Participant)

inak urob to co pisal IGINO.
    na nokia strankach najdes presny popis aj s obrazkami —
    : )

Lacike
    Účastník (Participant)

neuverite ale nejde to :(, skusam vsetko z O2 navod z nokie step by step navod a ono to nejde, uz ma to pekne hneva, ale mam taky pocit ze mobil brani pristupu na net aj ked v nom samotnom internet ide ale macu to nechce dovolit, kde to teba nastavit aby zdielal pripojenie na net, lebo to v nom neviem najst

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.