Nintendo Wii

Domov Diskusné Fóra Ostatné Nintendo Wii

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #56606
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Zdravím,

    keďže sa rozmohla diskusia k článku o herných konzolách, len ma tak napadlo, či ste niekto hrali golf alebo tenis na Wii. Oplatí sa ho kúpiť?

    Ďakujem

    #119035
    Kiko
    Účastník (Participant)

    Základný balík piatich hier je super, určite sa výborne pobavíš no po zopár večeroch to začne byť stále o tom istom. Ako je to s inými hrami netuším. Wii nevlastním hovorím len čo som počul a skúšal.
    Netuším odkiaľ si ale ak s BA tak behni napr. do Auparku a môžeš si ich kľudne vyskúšať v Nay alebo v niektorej s predajní hier.

    #119036
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Presne včera som bol v Nay kupovať R6 Vegas pre PS3, no Wii mali vypnuté a ostatné okupovali 10 ročné deti, ktoré nechcem vyhadzovať. :) Vďaka za skúsenosti. Cenným poznatkom je pre mňa už samotné ohodnotenie hier ako “super”. :)

    #119037
    Kiko
    Účastník (Participant)

    No je to fakt závislačina, a človek si pri tom aj poriadne zamaká, len ako som písal je to stále o tom istom a ktovie dokedy to človeka baví, najlepšie ak to máš s kým hrať, ako hra na večer s partiou ľudí to musí byť neprekonateľné, ako dokazujú aj zábery s rôznych podujatí.

    #119042
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    wii som mal požičané asi na týždeň … určite by som neodporúčal kupovať… je to detská hračka nič viac… tenis je nepresný a skutočne má kvality detskej hry… nič viac… bohužial sklamalo ma to … nie je to pre hráčov…

    #119094
    pedro
    Účastník (Participant)

    Tommy_Vercetti – je to hra ktoru k tomu pribalili zadarmo, co si cakal?
    a to ze nintendo wii nie je pre gamblerov je znama vec, nintendo sa snazilo oslovit “casual gamerov”- obcasnych hracov a to sa im dari velmi dobre.
    Moj nazor- na party pre skupinu 6 ludi je Wii vyborna zabava.

    #119102
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Pripomína mi to EyeToy – IMO samo o sebe tiež nič extra, no keď sa s tým hrá skupina, je to lepšie ako akákoľvek high-end hra.

    #119152
    pedro
    Účastník (Participant)

    MLN- velmi,ale velmi priblizne iba..Wii (a Wii Sports) je predsa len o dost lepsie.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.