Nike+iPod Sport Kit – ma niekto skusenosti?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Nike+iPod Sport Kit – ma niekto skusenosti?

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #54552
    moootah
    Účastník (Participant)

    Nazdar, chcel by som poradiť.
    Zvažujem že si kúpim Nike+iPod Sport Kit pretože rád behávam a chcem sa opýtať či tu má niekdo s tým skúsenosti a aké.
    Dík

    #107621
    Juraj Kluvánek
    Účastník (Participant)

    V predajniach Nike sú zriadené tzv. experience centrá. Teraz by malo byť v Nike Avione. Putuje to po Slovensku. Majú tam zapožičané počítače aj iPody. Nike+ Sport Kit stoji myslím 1 090 Sk a zatiaľ ho dostať hlavne v značkových predajniach Nike. Ja som ho kúpil v Poluse. Sport Kit funguje však s ľubovoľnou topánkou, Nike, však má v topánke naňho miesto, kde presne sadne. Môžte si ho prísť pozrieť a vyskúšať aj do našej predajne Apple v Poluse (ikeď ho nepredávame, máme ho tam na predvedenie komunikácie s iPodom, o čom Vám asi najviac ide). Skúsenosti s Nike+ sú dobré. Kto rád beháva a ma prípadne ešte aj iPod nano alebo zvažuje kúpiť player, ten potrebuje Sport Kit a poriadne boty od Nike s označením Nike+.

    #107875
    mish
    Účastník (Participant)

    Nike+iPod som si dal doviezť z USA pár mesiacov po tom ako bol predstavený (teda minulé leto), a MAXIMÁLNA SPOKOJNOSŤ! Dovtedy som sa nikdy neprinútil behať, vždy mi to skončilo po 1-2 razoch, ale Nike+iPod set dosť motivuje :) Kúpili sme si to aj spolu s frajerkou a teraz si porovnávame grafy kto zabehne ďalej, rýchlejšie, nastavujem si goals, … najnovšie sa dajú behy označiť už aj na Google Maps. Určite odporúčam, ak už máš iPod nano nie je čo riešiť, bál som sa že na SK to bude stáť 2000+ Sk, ale cena 1090 Sk je podľa mňa skvelá (ja som za to zaplatil 33 USD).

    A čo sa týka topánok, vôbec netreba Nike+, ja som si to dal do malého plastového sáčku (v akých bývajú niekedy priložené náhradné gombíky na košeliach) a ten pripevnil na šnúrku… funguje to aj bez kalibrácie asi na +/- 95%.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.