new iMac 27″ core i5, i7

Domov Diskusné Fóra Ostatné new iMac 27″ core i5, i7

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 43 )
  • Autor
    pepa007
    Účastník (Participant)

update od mého resellera:

„Ahoj,

novinky bohuzel nemam, problem je , ze nedodavaji zadne 27″ modely, ani ty standartni, tech porebujeme jen my 70 kusu…. Navic je situace stejna i v Nemecku a Rakousku..

http://store.apple.com/at
    http://store.apple.com/de

snad aspon neco dorazi do konce roku“

martingross
    Účastník (Participant)

Tak teraz som ozaj sklamaný. Objednal som pred mesiacom, bolo mi jasné že budem čakať, ale už je pomaly koniec roka a zatial ani chýru ani slychu o iMacu 27″ i5, jeden z dôvod prečo som objednal bolo aj vyriešenie nákladov :) …ach…

pepa007
    Účastník (Participant)

tak právě píšu první příspěvek na MacBlog ze svého nového iMac 27″ i7. dodání trvalo neuvěřitelných 58 dní. tak doufám že se aspoň vyhnu těm problémům co hlásili jiní uživatelé :-)

ale je to nebezpečnej computer. než jsem to vynesl do třetího patra, tak mě málem trefil šlak :D

bawy
    Moderátor

pepa: môžeš potom postnúť nejaké fotky vybaleného čerstvého iMaca nech sa tešíme s Tebou :)

tomasno1
    Účastník (Participant)

@ pepa007: Tesime sa s tebou. Urcite aktualizuj vsetko, co ponukne Sotware Update a dufam, ze uz s nim nebudu ziadne problemy. Dali ti aj nejaku zlavu, alebo aspon nejake odskodnenie?

depressman
    Účastník (Participant)

jop ja mam svoju i5 s 8GB ram doma uz dobre tri tyzdne ale trvalo to mesiac a dva tyzdne od objednavky…))

martingross
    Účastník (Participant)

depressman: a kde si objednával?

depressman
    Účastník (Participant)

Mal som to objednane cez predajnu tu v KE ale ked mi 22novembra povedali ze asi do vianoc nebude tak som to poriesil cez kamosa z UK.

R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

Zajtra by som chcel kúpiť moj prvý mac :) a bude to práve iMac 27″ i7 … a neviem sa rozhodnúť či drôtovú alebo bezdrôtovú klávesnicu a kde kúpiť jediný obchod na to poznám tracocomputers v Bratislave… a neviete náhodou dobu dodania ? ďakujem

macblogger
    Účastník (Participant)

drotovu ci bezdrotovu :)
    Mat tvoje problemy, kukni si ich na stranke ktora ti viac vyhovuje.
    Je jedno kde kupis, ceny si vsade rovnake.

R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

no mne nejde o cenu ale o odozvu ja som zvyknutý na rýchlosť doteraz som používal iba razer myšky a logitech hracie klávesnice tak bojím sa tej bezdrôtovej že zrazu to bude pre mňa veľká zmena :/

probie
    Účastník (Participant)

tak prinajhorsom tu bezdrotovu zlomis na dve polovice, hodis do kosa a pojdes si kupit hraciu klavesnicu :)

R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

tak dnes som kúpil na tracocomputers :) iMac 27″ i7 doba dodania 3-5 týždňom dúfam že dožijem :D … a zobral som drôtovú nakoniec ja proste neverím bezdrôtovým klávesniciam od kedy mi do rúk raz prišiel labtec :D

a ešte musím poslať im 20% zálohu … fú nech to už mám doma

andreos
    Účastník (Participant)

Radoslav: nechcem ta sklamac ja som objednaval koncom oktobra a bol som si pre neho pred 2ma dnami;) Slape ako hodiny len sa celkom hreje ale pri tom vykone sa ani necudujem. takze drzim palce nech ti rychlo pride

R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

no dúfam že to prežije ;-) plánujem na ňom strihať HD videá a využívať ho na plno viac ako 10 hodín denne… v lete aj 24hodín denne bude musieť šlapať lebo bude vela práce

bojím sa len toho že bude blikať obrazovka a strih nebude šlapať podla mojich predstáv kedže ATI neverím a nič o nej neviem v živote som ATI nemal

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

@R4d0sl4v >
    celkom som sa zasmial ked „porovnavas“ Apple a Labtec ale tak je to tvoja volba..
    aspon budes mat navyse dva usb porty ;)

babo
    Účastník (Participant)

hm a bude mat i7 vyznam pre strihanie videa? zatial sa dari vyrobcom chrlit mnoho cores procesory, i7 ma uz ak zapocitame hyperthreading 8 virtualnych cores. SPusta aplikacii to este ale nevie vyuzit. Kamarat ma male studio a striha zvuk na Mac Pro. A ma celkom slusnu aplikaciu, skoro az HIGH END. A aj tak niekedy dokonca najlepsie funguje, ked jej nakaze affinitu a na jediny core.

martingross
    Účastník (Participant)

Včera mi prišiel po 4mesiacoch čakania (objednal som koncom oktobra 2009). Jupí….

verzia i5, po obavách ktoré kolovaly na internete (blikajuca obrazovka, nažltnutý nádych farieb…), som maximálne spokojný. Môžem len odporučiť každému kto sa ešte rozhoduje. (doteraz som frčal na 24″ asi tri roky, takže je s čím porovnávať) a nárast vykonu je tiež skvelý. Kto sa rozhoduje nech neváha :)

R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

Aj mne došiel dnes :) som maximálne spokojný žiadne preblikávanie ani žlté farby neviem sa od neho odlepiť už hodiny

jaman2
    Účastník (Participant)

Mam uz 18 hodin jeden (iMac27,i7) doma rozbaleny a zapnuty – super stroj, detom padla sanka :-) a ja som si splnil zelanie. Narazil som na dva problemy po update OSX a klavesnice a magicmouse prestali asi na pol hodinu fungovat s nezistenych pricin a zmizol bluetooth v PP, musel som prejst na „drat“. Po niekolko minutovom browsovani som nasiel doporucenie vsetko uplne vypnut. Po opatovnom vypnuti vsetkeho a znova zapnuti v poradi iMac a nasledne kl. a mm. sa to do teraz tvari OK.
    Druha vec je ze mi nejde spustit EyeTV Hybrid, aplikacia po zasunuti USB tunera spadne. verim ze sa riesenie najde takze zatial „bez televizora“ :-(.

… ale inak supeeeer.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 43 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.