Nevidim ziaden usb na win 7 cez bootcamp

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Nevidim ziaden usb na win 7 cez bootcamp

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    vlastr
    Účastník (Participant)

Ahojte, prosim vas o radu. mam nainstalovany win7 cez bootcamp a mam problem s tym, ze nevidim ziaden usb kluc ktory mam na imacu pripojeny. mam najnovsi imac a najnovsi OS. zaujimave je ze v lione kluc vidim a vo wine nie.

a este sa mi stalo ze neviem akym sposobom sa mi zrazu neukazuje externy disk v lione. predtym som ho videl aj z neho mohol kopirovat data a teraz nic. nic som nemenil proste zrazu mi ho moj imac nevidi. mam imac len tyzden a este sa s nim len zoznamujem ale nechapem ako je mozne ze raz to ide a raz nie. o formatoch diskov viem ale nic som nemenil jednoducho teraz mi ho imac uz nenajde.

ak by mi niekto vedel poradit, bol by som vam vdacny

bawy
    Moderátor

nechcem malovať čerta na stenu, ale ak ti robí USB problém aj v OS X aj vo WIN je možné že máš problémy s motherboardom, skúsil by som preinštalovať win ak nepomôže asi reklamácia :/

raul
    Moderátor

co sa tyka usb flashiek – ak vo wine nevidis, a v os x vidis, tak moze byt problem v tom formatovani. Ak ho mas na hfs+, win ho nemusi vidiet… Alebo skus ho viackrat vlozit a vybrat atd…

co sa tyka toho ext. disku – mohol sa pokojne pokazit aj ten esterny disk. Mal by si vyskusat, ci ti ide na inom pc/macu, popriapde ho pripoj a otvor disk utility – ci sa ti tam nezobrazi…

vlastr
    Účastník (Participant)

no co sa tyka flashky kuknem aky je tam format ale je to akesi cudne…

externy disk vsade inde facha tak ako ma. vo wine ho nevidim vobec, v lione v disk utility ho vidim len v nej a ked dam pripojit tak mi to vypise chybovku ze mam skusit zachranit disk a opravit ho. skusil som to a nic sa nestalo… pride mi to vsetko dajake zvlastne ze si clovek kupi drahu masinu a ma problem si tam vobec nieco z externeho disku nahrat… :(

raul
    Moderátor

nuz, to je tak.. elektronika.. raz sa poondeje disk, raz system, raz suhra nahod, raz je to tvoja chyba, raz nie, raz to opravis, raz nie….

Treba vychytat muchy a potom pouzivat tak, ako to funguje…

O chvilu sa tu najde niekto, kto napise, ze keby zil steve, tak sa ti to nestane :D

PS: skus ten ext disk pichnut niekam do win (pc, nie mac) a odpoj ho korektne cez ponuku eject disk alebo ako to tam je… Unmount. A potom sa mozno rozbehne aj na macu. Raz som mal taky problem…

wanted
    Účastník (Participant)

takýto podobný problém mal jeden známy …hovoril mi že mu nešli USB na win 7 64 bit ale na 32 bit išli v pohode…možno máš podobný problém

vlastr
    Účastník (Participant)

no haluz no. dik pani za rady.
    wanted: no je to inak kludne mozne. mam pocit ze brachovi to na 32 bitovom wine ide normalne… ale skusim to kuknut ked sa vratim z prace… ale mohol by si mi zistit ci to ten znamy aj nejako vyriesil alebo sa zmieril s tym ze mu tam nikdy nesiel ziaden usb :( ja si moc zvykat nechcem kupoval som maca na to ze nebudu uz ziadne problemy ale zatial sa s nimi ako zaciatocnik potykam celkom casto :D no snad to dajako vyriesim

wanted
    Účastník (Participant)

no dal tam 32 bit verziu všetko ide

vlastr
    Účastník (Participant)

hm len ja do macu inu verziu ako 64 bitovu nedam… :(

raul
    Moderátor

tak to skus googlit ako win problem, mozno nieco najdes..

vlastr
    Účastník (Participant)

to som skusal este predtym ako som sem napisal… a nic som nenasiel… no nic skusim sa s tym nejak popasovat este

vlastr
    Účastník (Participant)

no a kedze som uplne zabudol ze mam uz usb 3.0 tak treba do winu dat aj drivery. takze snad to pomoze :) to len keby bol niekto taky ako ja a nemyslel na takuto dost podstatnu vec.

vlastr
    Účastník (Participant)

lock vyriesene

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.