Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Nevidim ziaden usb na win 7 cez bootcamp
- Toto téma obsahuje 12 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 12 years, 3 months od
vlastr.
-
AutorPríspevky
-
14. apríla 2013 o 19:58 #93774
vlastr
Účastník (Participant)Ahojte, prosim vas o radu. mam nainstalovany win7 cez bootcamp a mam problem s tym, ze nevidim ziaden usb kluc ktory mam na imacu pripojeny. mam najnovsi imac a najnovsi OS. zaujimave je ze v lione kluc vidim a vo wine nie.
a este sa mi stalo ze neviem akym sposobom sa mi zrazu neukazuje externy disk v lione. predtym som ho videl aj z neho mohol kopirovat data a teraz nic. nic som nemenil proste zrazu mi ho moj imac nevidi. mam imac len tyzden a este sa s nim len zoznamujem ale nechapem ako je mozne ze raz to ide a raz nie. o formatoch diskov viem ale nic som nemenil jednoducho teraz mi ho imac uz nenajde.
ak by mi niekto vedel poradit, bol by som vam vdacny
14. apríla 2013 o 21:22 #353704bawy
Moderátornechcem malovať čerta na stenu, ale ak ti robí USB problém aj v OS X aj vo WIN je možné že máš problémy s motherboardom, skúsil by som preinštalovať win ak nepomôže asi reklamácia :/
14. apríla 2013 o 23:28 #353717raul
Moderátorco sa tyka usb flashiek – ak vo wine nevidis, a v os x vidis, tak moze byt problem v tom formatovani. Ak ho mas na hfs+, win ho nemusi vidiet… Alebo skus ho viackrat vlozit a vybrat atd…
co sa tyka toho ext. disku – mohol sa pokojne pokazit aj ten esterny disk. Mal by si vyskusat, ci ti ide na inom pc/macu, popriapde ho pripoj a otvor disk utility – ci sa ti tam nezobrazi…
15. apríla 2013 o 6:55 #353726vlastr
Účastník (Participant)no co sa tyka flashky kuknem aky je tam format ale je to akesi cudne…
externy disk vsade inde facha tak ako ma. vo wine ho nevidim vobec, v lione v disk utility ho vidim len v nej a ked dam pripojit tak mi to vypise chybovku ze mam skusit zachranit disk a opravit ho. skusil som to a nic sa nestalo… pride mi to vsetko dajake zvlastne ze si clovek kupi drahu masinu a ma problem si tam vobec nieco z externeho disku nahrat… :(
15. apríla 2013 o 7:50 #353728raul
Moderátornuz, to je tak.. elektronika.. raz sa poondeje disk, raz system, raz suhra nahod, raz je to tvoja chyba, raz nie, raz to opravis, raz nie….
Treba vychytat muchy a potom pouzivat tak, ako to funguje…
O chvilu sa tu najde niekto, kto napise, ze keby zil steve, tak sa ti to nestane :D
PS: skus ten ext disk pichnut niekam do win (pc, nie mac) a odpoj ho korektne cez ponuku eject disk alebo ako to tam je… Unmount. A potom sa mozno rozbehne aj na macu. Raz som mal taky problem…
15. apríla 2013 o 10:51 #353736wanted
Účastník (Participant)takýto podobný problém mal jeden známy …hovoril mi že mu nešli USB na win 7 64 bit ale na 32 bit išli v pohode…možno máš podobný problém
15. apríla 2013 o 11:42 #353740vlastr
Účastník (Participant)no haluz no. dik pani za rady.
wanted: no je to inak kludne mozne. mam pocit ze brachovi to na 32 bitovom wine ide normalne… ale skusim to kuknut ked sa vratim z prace… ale mohol by si mi zistit ci to ten znamy aj nejako vyriesil alebo sa zmieril s tym ze mu tam nikdy nesiel ziaden usb :( ja si moc zvykat nechcem kupoval som maca na to ze nebudu uz ziadne problemy ale zatial sa s nimi ako zaciatocnik potykam celkom casto :D no snad to dajako vyriesim15. apríla 2013 o 13:31 #353743wanted
Účastník (Participant)no dal tam 32 bit verziu všetko ide
15. apríla 2013 o 14:30 #353749vlastr
Účastník (Participant)hm len ja do macu inu verziu ako 64 bitovu nedam… :(
15. apríla 2013 o 18:10 #353770raul
Moderátortak to skus googlit ako win problem, mozno nieco najdes..
15. apríla 2013 o 18:12 #353771vlastr
Účastník (Participant)to som skusal este predtym ako som sem napisal… a nic som nenasiel… no nic skusim sa s tym nejak popasovat este
18. apríla 2013 o 15:14 #353938vlastr
Účastník (Participant)no a kedze som uplne zabudol ze mam uz usb 3.0 tak treba do winu dat aj drivery. takze snad to pomoze :) to len keby bol niekto taky ako ja a nemyslel na takuto dost podstatnu vec.
28. apríla 2013 o 12:24 #354545vlastr
Účastník (Participant)lock vyriesene
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.