Nejde zapnut iphone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Nejde zapnut iphone 4

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    MaximTomsu
    Účastník (Participant)

Zdravim jabličkáře prosím vas potřeboval bych pomoct,surně… Nejde mi zapnout iphone 4,z ničeho nic se vypnul a už nereaguje ani na nabíječku ani na itunes v compu,prostě nic četl jsem na webu že je možne ho restartovat,ale další Problem je že nefunguje ani Power tlačítko(už déle) moc prosím víte mi s tím někdo pomoct?!

Drevoplech
    Účastník (Participant)

v tom pripade musis odpojit baterku a znovu ju zapojit. Pri nabijacom konektore su dve skrutky. Potom uz iba jedna skrutka na odpojenie baterky, ktora je priamo pod zadnym deklom.

MaximTomsu
    Účastník (Participant)

neda sa tady nic pokazit?!

MaximTomsu
    Účastník (Participant)

moc děkuju už funguje :)

Monika 77
    Účastník (Participant)

Ahojte, prosím poraďte, nejde mi nahodit I phone 4s.. když se vybije úplně do mrtva, že se i sám vypne, tak po připojení na nabíječku začně cinkat ( jako voice kontrol ) a nenaskočí.. zkusila jsem ho restnout ( sleep button + home button ) – cinkání přestalo, ale nechce naskočit – logo jabka se neobjeví.. Poradíte mi prosím někdo, co s tím? Předem díky..

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

A keď ho pripojíš ku PC, tak v iTunes ti ho rozpozná? Ak áno, tak by som skúsil restore, prípadne prostredníctvom DFU. Alebo ešte odpojiť batériu tak, ako píšu o pár príspevkov vyššie.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.