Nejde mi nainštalovať iTunes!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Nejde mi nainštalovať iTunes!

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #83441
    viercad
    Účastník (Participant)

    Zdravím, mám taký “super” problém, neviem či tu nieje náhodou aj spomínaný takže sorry ale nejde mi nainštalovať iTunes, včera som si kúpila nový iPod Touch 4G a ukázalo mi že potrebujem novšiu verziu iTunes tak som stiahla a nič. Stále mi len vyhadzuje “This is a problem with Windows Installer.. a tak ďalej. Už ma to dosť štve lebo ani staršie verzie mi už nejde poriadne nainštalovať.. tak sa obraciam na vás, nejaký polopatistický návod ako ho nainštalovať.. ďakujem!

    #298695
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Ak máš Windows XP, tak musíš mať Service Pack 3. Prípadne nainštaluj Windows Installer (pohľadaj na stahuj.cz), i ked som si nie istý či to tým môže byť.

    #298698
    viercad
    Účastník (Participant)

    Mám Vistu, a ten Windows Installer mi nejako nechce nainštalovať, vypisuje mi to “Požadovaná operácia vyžaduje práva správcu.” takže tým to asi nebude.

    #298704
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Vistu? Fúha, ked klikneš na inštalačný súbor pravým tlačítkom myši, vybehne menu – je v nom niečo ako “Spustiť ako správca” alebo “Spustiť ako”? Vistu som v živote nemal, ale možno to tam bude. Snáď pomôže niekto skúsenejší :-) ja už viac neviem.

    #298712
    bloko
    Účastník (Participant)

    skus ist do predajne kde si kupila a poziadaj ich nech ti ho pripoja alebo do servisu apple tam ti pomozu. Problem budes mat, kym budes mat win. Lebo win je problem a apple je priatelsky. To som nenapisal v zlom. Len konstatujem, Mala by si ist asi na forum win, tam budu asi mudrejsi ako mac-kaci

    #298732
    viercad
    Účastník (Participant)

    Tak darmo mi ho budú pripájať keď mi doma nepôjde! Ja že tuto to bude aspoň niekto vedieť spraviť ale asi nič s toho. Nevadí.

    #298773
    bloko
    Účastník (Participant)

    Toto nie je problem itunes ale win. a tak aj odpoved hladaj u odbornikov na win. jednoduche

    #298779
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    ……………ked klikneš na inštalačný súbor pravým tlačítkom myši, vybehne menu – je v nom niečo ako “Spustiť ako správca” alebo “Spustiť ako”?…………

    skúšala si takto? Neverím že tam také niečo nie je.

    #298784
    Suro
    Účastník (Participant)

    Predpokladajme, ze su tam vytvorene uzivatelske profily a ten tvoj nema administrativne prava, to znamena, zakaz instalovania (zvycajne do systemoveho disku /co by mohlo byt v tomto pripade C:/), preto ak zdielate ten isty PC viac osob, tak skus sa spytat niekoho v tvojom okoli, pocitacov znalych… nie je to vec windowsu, ani itunes, je to vec nastaveni systemu, inak si to neviem vysvetlit, preco by to nemalo fungovat. A bacha, lebo iTunes je pod windowsami zloba, papkajuca ramku, procesor a trpezlivost uzivatela, no nevyhnutnost na synchronizaciu :)

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.