- Toto téma obsahuje 29 odpovedí, 10 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › nedostupny unibody macbookpro 17″
neviem co aky mesiac je duben, ale ja som bol dnes v store vo viedni a babenka za pultom mi povedala ze vraj maju problemy s displejmi a ze netusia kedy vobec dorazia (vraj este nezacala produkcia :)).
tak som z toho teda jelen.
stvorbodka uz ho mas?
teraz som volal priamo do apple store a tam mi povedali ze 10 dni by trvalo kym by mi prisla BTO konfiguracia. Tak som z toho uplny jelen. uz ma to stve, nemozem totiz predat stare masiny kym nebudem mat novy komp a uz sa to taha a tahaaaaaa.
ja som si objednal uz 17″ MBP 2,93GHz anti glare v decembri….
dnes som konecne obdrzal telefonat ze moj kus uz dosiel, ako jeden jediny kus na SR, takze zajtra ho konecne uz budem mat… konecne po 4mesiacoch…. uz som myslel ze ma apple sklame… ale dnes bol pre mna ten najstastnejsi den.. :)
snad dojdu aj dalsie kusy a cim skor, nech sa mozeme tesit vsetci nadsenci APPLE tu na malom zabudnutom Slovensku…
no parada, gratulujem! :)
ja som objednaval v rakusku, tiez ten silnejsi model a cakam uz 6 tyzdnov. myslim ze na zabudnutom slovensku budu skor ako tu :))
tak co uz Vam prisli???
ja uz som si prenho bol, pisal som v inej teme. prave som vsak zistil ze mi donho akosi dvi kabel nevleze :)
tak mozem ist zase nakupovat :(
inac nie je to sranda, prisiel vraj ako jediny do mcshark ale s inou klavesnicou ako som si objednal.
keby som ho nebol zobral tak by som vraj cakal dalsich 4-6 tyzdnov vraj… tak neviem co s nimi robia.
vykseftoval som aspon photoshop elements ako bolestne za tu klavesnicu, chcel som iwork09 ale to ze nie, tak aspon cosi :)
igor:
robis aj na silnejsej grafike? Ake mas priemerne teploty procaku? U mna casto aj ca 70-80 stupnov, robim radsej na tej slabsej, to mam okolo 50. Vcera sa mi vsak zacal roztapat usb kabel ktory som mal nechtiac polozeny na lavej hrane – tam sa zahrieva najviac.
Igor, uvažujem nad kúpov macbook pro 17, len neviem sa rozhodnúť nad povrchovou úpravou displeja. Čo znamená antiglare? Špeciálna fólia na skle? Alebo je sklo vynechané úplne? Potom by však v mieste začiatku samotného displeja musel byť odskok a nebol by až po okraj jednoliaty tak ako glossy. Takisto pevnosť by bola nižšia. Je to pre mňa záhada a nikto z predajcov mi o tom nič nevedel povedať. Ty si tuším písal, že máš antiglare a tak preto sa pýtam. Neviem, či kúpiť antiglare alebo to potom riešiť fóliou na sklo. Dík.
ja mam tiez antiglare a display je rieseny ako predchadzajuci model – „makky“ na dotyk.
je super vediet ze este nedorazili prve modely a na WWDC uz predstavili modernizovanu verziu :-)