navigácia

Domov Diskusné Fóra Ostatné navigácia

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Dazzl
    Účastník

používam navigáciu na bicykli a je to celkom zaujímavé pozrieť si potom v PC kadial som chodil a hlavne že sa dá súbor z navigácie poslať mailom do PC.Zaujímalo by ma ako to urobiť opačne, teda dostať nejakú predvolenú trasu do iphonu. Pretože viem že si iphone niečo niekde ukladá ale neviem kde a hlavne ako sa dá dostať do súborov iphonu.

Xorpi
    Účastník
    Dazzl
    Účastník

skúšal som to ale nejako mi to nejde..akoby nefungovalo GPS lebo som bol stále v USA..ale inak GPS funguje v Iphone tak neviem posúdiť

vlado_bb
    Účastník

Ahoj … ide mi o navigaciu do auta, teda klasicky GPS pristroj, nie iPhone … ale snad niekto bude vediet. Hladam navigaciu do auta s touto vlastnostou: V rezime „prehlad“ si mierku mozem nastavit a hore je sever. V rezime „detail“ uz pripadne nech si pristroj mierku meni, ako chce, ale hore nech je smer jazdy. Teraz mam Garmin a tam mi vadi, ze bud mam VZDY hore sever alebo VZDY smer jazdy. A takisto si meni mierku podla vlastnej uvahy.

poper
    Účastník

iPad 3G, ku podla seba naj (telekom) dostanes sygic na 30 mesiacov :-)

vlado_bb
    Účastník

iPad mam, len to je do auta na predne sklo trochu velke …

poper
    Účastník

a ak ho nedas do okna?

vlado_bb
    Účastník

Aj to by bolo riesenie, ale snad sa najde niekto, kto vie, ci taku funkciu ma aj niektore klasicke automibilove gps … Ale aj informacia o tom, ze Sygic splna to, co chcem, je cenna, dakujem.

Wind
    Účastník

stači počkať na ios 6 tam budu uplne nové mapy s navigaciou

poper
    Účastník

pripadne si kupon mozes od niekoho kupit

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.