- Toto téma obsahuje 32 odpovedí, 4 hlasy, a bola naposledny upravená pred 10 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › natahovanie winu7 na macbook air 2013 SURNEEE!!!!
ono po vytvorení partície, ked sa Mac restartuje, tak nedrž ALT, malo by to hodiť do inštalačky Windowsu automaticky
presne podla tohto videa… akurat ze to nemam nacom napalit tak wind som supol na jedno usb a drivery na druhe usb vsetko cez bootcamp
skús dať drivery aj windows na jeden USB kluc. Predtým klúč naformátuj (aby sa zmazal povodny obsah) a ako formát daj FAT. USB kluc Musí byť vo formáte FAT (možno aj exFAT, možno sa to zmenilo, ale daj FAT)
cize dam naformatovat cez fat alebo exFAT kluc a potom v bootcampe zaskrtnem prve dve, aj iso wind aj drivery na jeden??
Aj v tom videu ukazuje takym malym pismom na displeji, že musí byť vo formate FAT (žiadne exFAT). Takže si priprav PRAZDNY USB kluč, cez DiskUtility naformatuj na FAT, kluc odpoj (najprv cez Eject, potom manuálne). Potom kluc zasuň znovu, spusti BootCamp asistenta a zaškrtni všetky tri možnosti (Create a Windows 7 or… , Download the latest Windows support… a aj Remove Windows 7 or later version). Po vytvorení Windows kluca sa Mac resetne, nič nerob, nedrž ALT, inštalačka by sa mala sama spustiť :-)
Samozrejme, najprv si ZALOHUJ DATA (ako dokumenty, fotky, hudbu a tak, proste užívateľske veci)!!! Ono, nikdy nevieš, čo sa môže pokaziť :-)
ved ked sa kopiruje instalator windowsu na USB flash, tak ho formatuje, ked ho chce urobit bootovatelnym. malo by byt uplne jedno v akom stave ten USB flash je pred spustenim bootcamp sprievodcu
Lukas skusal som tvoju radu a nepomoholo … skusim teraz cez diskovu utilitu naformatovat jedno USB na NTFS a cez bootcamp natiahnut win7… potom druhy USB kluc naformatovat na FAT a cez bootcamp druhu polozku(natiahnut drivery) uvidim ci ti pojde… ak ma niekto nejaku radu rad sa poucim a vyskusam …
uz mi to pripada ze kazdy co skusal cez BC dat windows7 na mack tak mu to ide len ja som bud debil, alebo macbook mam debil, alebo robim nieco debilne…
a prečo chceš na jedno USB Widle a na druhé drivery? Ja to mám spojené a nikdy som nemal problém, aj ked je pravda, že jedno USB Windows a druhé drivery som neskúšal
lebo som to skusil vsetko dat na jedno jak si mi radil a pri rr som mal bielu obrazovku…a nic…natvrdo vypnut a cez alt nas5 do osx
skusam takto …https://www.youtube.com/watch?v=iGQZ0g9FTaY
Alebo skús inú inštalačku Windowsu, možno v tvojej je nejaká chyba alebo „poškodenie“.
dajte mi prosim niekto link a nejaky overene iso windowsu 7 64bit dakujem