natahovanie winu7 na macbook air 2013 SURNEEE!!!!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software natahovanie winu7 na macbook air 2013 SURNEEE!!!!

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 33 )
  • Autor
    Rumungares
    Účastník (Participant)

zdravim viete mi pomoct? pri instal win 7 uz som sa dostal k nastavovaniu jazyka, casu a klavesnice ale mack mi nereaguje… a i toutch ani klavesnica… kde je chyba??? prosim za pomoc

????
    Účastník (Participant)

pouzi usb mys

Rumungares
    Účastník (Participant)

skusil som po restarte zvolim part win a jak mi nacita a dostanem sa do meno jazyk, cas, klavesnica uz nereaguje…

Rumungares
    Účastník (Participant)

nejaka rada? pomoc? sedim kolo toho …

Rumungares
    Účastník (Participant)

neviem ci som sa dobre viadril… pri instalacii win7 zvolim klasicky boot win a zacne mi nacitavat windovs7 a hodi ma do menu kde si volim jazyk,cas a klavesnicu… ale tu mi uz nereaguje ani klavesnica ani toutch pad, a ani myska pripojena cez usb… co robim zle alebo ako nato??? dakujem za rady, sedim stale pritom

????
    Účastník (Participant)

instaloval si z USB ci z externej mechaniky ?

chybaju ti USB3 ovladace, ktore si si mohol nainstalovat pocas instalacie (on the screen where it lists the available partitions to install, click “Load Drivers” and browse to your flash drive (containing the latest device drivers from Boot Camp) to $WinPEDDriver$\IntelxHCISetup\Drivers\xHCI\Win7\x64\iusbXXXX.inf)

trosku hladaj

Rumungares
    Účastník (Participant)

skusim to spravit takto :
    1.cez boot som nahodil na usb3 iso wind7 64bit…
    2.cez boot hodim na druhy usb2, drivery … najprv to chcelo ze usb kluc musi byt naformatovany na FAT…

Raz som spravil tak ze ma hodilo do winu install kde mi isiel toutch a zvolil som jazyk, klavesnicu a cas… ale v dalsom kroku mi neukazalo disky ziadne… ale to som nemal na usb3 spravene iso cez bootc

velka motanica ze??? proste chcem to spravit cez 2 USB kluce

Rumungares
    Účastník (Participant)

proste raz mi isiel toutch ale neukazalo disky… a druhy krat mi nesiel toutch tak dufam ze to nejak dokopem

????
    Účastník (Participant)

problem je ten ze nemas ovladace na USB3. niekde som cital, ze to niekomu fungovalo pri konkretnom usporiadani USB klucov – jeden z pravej strany a druhy z lavej, ale toto by som za oficialne riesenie nedaval :)

proste dostan na jedno USB ovladace a na druhe USB instalacku a pri vybere diskov si vyber ovladac

Martinko115
    Účastník (Participant)

@Rumungares odkiaľ si ? :)

Rumungares
    Účastník (Participant)

Michalovce

Rumungares
    Účastník (Participant)

niekto z vychodneho slovenska co by mi to spojazdnil?? vzdavam to

Rumungares
    Účastník (Participant)

este to skusam… ked som rozdelil ssd kde som dal na win7 60GB … rozdelilo mi to na particie, hodilo mi restart, podrzal som “alt” zvolil windovs a nedeje sa nic tmava obrazovka a v hornom lavom rohu blika podciarkovnik… wtf? co mam skusit este , som bezmocny … pls rady “na jenom usb mam boot iso winu7 a na druhom naformatovanom cez exFAT mam drivery… je to macb air 2013

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

prazdne USB + bootovatelne ISO Windowsu a cez BootCamp vytvoriť inštalačný USB kluc, nezabudni zaškrtnuť tlačítko aby ti to stiahlo drivery (integruju sa do toho instalacneho USB kluca).

inštalovaný windows je 32 alebo 64 bitový? Aký jazyk? Je to Windows 7?

Rumungares
    Účastník (Participant)

kamo nemas viber??? alebo WhatsApp? som spravil tolko moznosti a postupov ze mi uz s toho kuruje..

Rumungares
    Účastník (Participant)

alebo FB

Martinko115
    Účastník (Participant)
    Rumungares
    Účastník (Participant)

presne to som spravil akurat ze mam spraveny cez bootcamp iso wind7 na USB KLUCI… nie na dvd mam air a nemam externu dvd-rom

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

robil si to takto?

vytvorenie inštalačného USB – vytvorenie partície (oboje v bootcampe) a ked sa potom Mac reštartoval, držal si ALT? Ak nie, tak neviem kde môže byť chyba

pomohlo by nám, ak by si dal presnejšie údaje ako model Macu (to už vieme airko – 2013), verzia bootcampu a údaje o Windowse – typ (Home, Home Premium, Professional, Ultimate), koľko bitový je (32 alebo 64?) a jazyk Windowsu (kedysi mal problem s ne-anglickym prekladom, možno sa to zmenilo, neviem, ja mam cely počítač v angličtine)

Rumungares
    Účastník (Participant)

spravil som instalacne usb s windowsom 7 64bit ale home,ult,premium??? netusim …
    potom som zaskrtol druhu polozku ze nainstalovat drivery na druhe usb , pytalo ze nieco fat … tak som to naformatoval cez exFAT stiahlo mi drivery… vydelil som na wind 60GB z disku…rozdelilo, hodilo restart, drzal som alt a mam tam akoby dva disky a dva usb kde pise windows …
    obe usb mam pripojene
    cize mam jedno usb s wind7 a druhom usb na ktorom su drivery…
    ci dam jednu moznost windovsu… stale nic cierna obrazovka a hore v lavom rohu blika podciarkovnik…
    skusim kliknut na druhy akoby usb a to iste…

pisem jak delino, ale hanba vyoperovana :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 33 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.