Nastavenie portov – Transmission, uTorrent a divny jDownloader???

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Nastavenie portov – Transmission, uTorrent a divny jDownloader???

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #63661
    Akyno
    Účastník (Participant)

    Mam problem – dnes mi prestalo fungovat nastavenie portov – doteraz som si v nastaveniach pre moj router D-Link DSL-2641R nastavil porty a bolo to ok – ale dnes skusam cely bohovaty den mi ani jeden port neukaze ako otvoreny. Ani Transmission ani uTorrent a je to stahovat potom samovrazda lebo je to hrooooozne pomale……neviem co sa stalo, interna IP sa nezmenila – tak stale skusam dat novy port do zoznamu pre router ale aj tak ho oba programy ukazuju closed…..je mozne ze to ma suvis s tym ze som si vcera stiahol jDownloader???

    Skusil som ho ze ci je to lepsia alternativa pre torrenty ale nie som spokojny, za 10 hodin mi to stiahlo az 1 segment velkosti 120 MB a dalsich 5 segmentov nacalo na 0,4 – 1,5 percenta a tot vse – navyse mi tam nefunguje interny rekonect a aj ked som nespocetne x skusal vytvorit externy skript pre rekonet podla navodov na nete tak to nefunguje….nejaka rada? ludia ten program chvalia do neba ale ja som z neho dost znechuteny….

    #167647
    Xavier
    Účastník (Participant)

    Skúšal si vôbec iný torrentový súbor?

    #167679
    Akyno
    Účastník (Participant)

    No problem s portami sa zda byt vyrieseny – webove rozhranie routeru ukladalo IP adresu z mne neznameho dovodu v zlom formate, po oprave Transmission fici jak predtym – Port je otvoreny, na uTorrente sa mi zatial port otvorit nepodarilo co nechapem ale to bude zrejme chciet len vyskusat iny port.

    A co ten jDownloader??? ake s nim mate skusenosti? Vie niekto poradit ako nastavit reconect – skusal som do externeho napisat skript co vraj pre moj modem D-Link DSL-2641R ludom funguje ale nefachci to….hmm nejaka help?

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.