Nasiel som iPhone 5

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    lubomir121
    Účastník

Zdravim,

Stala sa mi taka „stastna“ vec, ze som nasiel vo vlaku z UK iPhone 5. Co mam s nim robit aby nahodou ma nehladala CSI ci ina organizacia :D teraz je v Letovom mode a vsetky Lokalizacne sluzby su vypnute (nie je v nom vlozena SIM karta).

Poradte mi, som velmi zvedavy na rady :)

Vopred Vam Ďakujem

wonderman
    Účastník

restore a máš novy ajfon :D

M@thew
    Účastník

Pekne ho vrat :-) Toto by sa ani tebe nepacilo …
    btw vzdy ta mozu najst cez IMEI a je to trestny cin . S britskou policiou by som nechcel mat problemy.Kazdy vlak v UK je monitorovany kamerovym systemom.

@wonderman
    primitivny prispevok . Hovori jedine o tvojom charaktere :-)

nickey
    Účastník

M@thew, pekne to pises ale trochu naivne a cez ruzove okuliare, ak by to takto fungovalo na tejto planete tak by sme sa vsetci mali radi, ale inak suhlasim,

charakter ineho neries on iba odpovedal…

lubomir121
    Účastník

som zmazal cely obsah cez Nastavenie/Resetovat no ci sa to cez IMEI neda zistit lebo sa mi vidi, ze to sa tak da zistit ci ? Lebo ja som este stale v UK

lubomir121
    Účastník

chalani akoze dakujem no komu ho mam vratit ked nema nic ani SIM kartu ani nic … hmm ?

christopher
    Účastník

Inymi slovami chces vediet, ze co mas spravit, aby si ten iPhone mohol bezstarostne pouzivat?

nickey
    Účastník

lubomir121, v pohode, nikto nech ti nehovori do svedomia aj tak sa nakoniec rozhodnes ako chces sam

ked si uz zmazal obsah tak jedina moznost ako by este niekto mohol ten iphone hladat je cez imei a je uplne jedno aku simku tam ma

co sa tyka toho vratenia tak je hlupost saskovat na victoria station s iphonom v ruke a kricat komu to patri, ak Ta bude hrizt velmi svedomie tak to vrat tak uz na najblizsiu police station…

re88ne
    Účastník

Ja tu pukam od smiechu … Chcel by som vidiet toho „debila“ co by vratil fon nejake anglicanovi, ktoreho ani nepozna, sanca ze ho vypatra je minimalna a za dalsie … Ten anglican mal ten mobil FREE a pravdepodobne aj poisteny a za ten cas co vy tu odsudzujete on si uz uziva novy iPhone 5 …

@m@thew – s anglickou policiou problemy ??? A ake prosim ta ? Za najdeny fon ? A co tie uverove podvody co robia nasi romsky spoluobcania, ale falosne rodne listy, alebo socialne davky na cudzie deti a vela ineho … Su to podvody za miliony £ a ty tu ides riesit vratenie fonu, ktory bol na 99% poisteny a nikto po nom ani len nestekne

Naozaj by som chcel vidiet toho samaritana, ktory by ho vratil … Pocuj ked uz si taky uvedomely obcan, nevies mi poziciat 5000€ ? Ja ti ich vratim ;)

@lubomir121
    daj restore a kludne pouzivaj. Na moznost, ze ho najdu zadubenci z GB ani nemysli ;)

M@thew
    Účastník

@re88ne oooo ake to silne slova. Dufam , ze si uz bol v UK viac ako mesiac :-) Zijem tu uz 4 roky tak viem , ze v kazdom vlaku je xy kamier. Tu su kamery vsade. Je to krajina s najvacsim poctom CCTV kamier na obyvatela. Nie su tu len bohati briti , ale aj stredna vrstva co zaraba 1000£ v hrubom. Londynsky plat je odlisny od ostatnych .
    Ak je to telefon od operatora , tak ho brickne a da mu novy , ale to ho neospravedlnuje co spravil. Briti su uz dost nabruseni na Poliakov a vsetkych pristahovalcov z vychodnej europy ,lebo tu robia iba bordel a vyuzivaju system.

Preco sme tak primitivny , zaostaly , degenerovany narod ? Niektori ludia sa tu radsej ani k nasej narodnosti neprihlasia ….. A mame sa im preco cudovat ?

Videl si uz britskeho policajta ? Komunikoval nahodou ? Neratam filmy samozrejme :-) Odlisuju sa od nasich zelenych hnilob ( cest vynimkam ! )

Nie som snilek , ale cestny clovek.

Anonymný
    Neaktívny

to M@thew: neverim, ze este existuju taki ludia, velmi ma to potesilo a davam Like. Britom sa ani nedivim. Ja by som ten tel. takisto vratil, alebo sa pokusil cez operatorov najst majitela, bolo by mi jedno, ci ma novy telefon, cokolvek .. pokial by vyslovene nepovedal, ze si ho mozem nechat a podlozilo by sa to aj papierovo, tak by som to v zivote nechcel. je to ubohe. a teraz sa spusti flame drvivej vacsiny SK :)

Jozef Remen
    Účastník

Takze to zhrnme:
    1. Lubomir nasiel iPhone v UK
    2. Je este v UK
    3. Telefon mohol vratit na zaklade dat v nom
    4. Telefon rovno zmazal a zablokoval pripojenie

Mne to vychadza ako sprosta kradez.

Potom sa nedivme, za koho nas maju a nedivme sa, ze sa kradne v politike. Nie sme narod cestnych ludi, ale spekulantov a zlodejov.

Lubo, mozes sa hanbit. Ty si sa ani len NEPOKUSIL cosi urobit. Ty si to proste vzal ako svoje.

Ziadne rady nedostanes.

wonderman
    Účastník

:D sprosta kradez :D

raul
    Moderátor

Aj zmazany (aj ked zmazanim by som to tiez nazval kradez) ho stale moze odovzdat na policiu, podla imei sa da vypatrat majitel a tam to aj tak spravia.

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.