Naj slúchdlá pre iPod

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Naj slúchdlá pre iPod

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    Príspevky
  • #56541
    Flipperr
    Účastník (Participant)

    Zdravim chcel by som sa spytať ake odporúčate slúchadlá pre ozajstný zážitok hudby v iPode. Kedže slúchadlá co v normalnom iPode (80G) boli pribalené nestoja za nič chcel by som vedieť aké sa mi oplatí kúpiť
    Vdaka

    #118577
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    M-Audio IE-10 mám, sú super

    #118580
    Ja_Na
    Účastník (Participant)

    Mne sa presne nedávno pokazili originálne iPodovske slúchadlá (ktoré som ináč mala celkom rada, malé, praktické, do vrecka), takže som siahla po svojich lowendových Koss P7 = zvuk ako zo suda s troškou alobalu. Ale skúšala som bratové Koss Porta Pro a to bol už iný zážitok, čiže ja by som odporúčala radšej priplatiť a užívať si pekný zvuk, než šetriť a počúvať rôzne šumy (navyše potra pro ľahko poskladáš a pekne zbalíš, nezaberajú veľa miesta). Ale záleží aj na tom, aký typ slúchadiel uprednostňuješ. Ja nemám rada temenné, ani zátylkové, iba “špuntové”, čiže tam sa mi výber zúžuje.

    #118585
    Amarok
    Účastník (Participant)

    ja pouzivam koss plug-in …. sice sa na ne dlhsie zvyka ale su spratne a neodstavaju… kvalita je dost dobra (na porta nema) ale maju vyhodu ze ta pri poradnej hlasitosti neprerusi od pocuvania ani trubiaci vlak(odskusane-neskusajte :)) a dozivotna zaruka rulez…. nespravam sa k nim zrovna setrne :)

    #118587
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    amarok na jednej strane výhoda na druhej úspešný scenár na smrteľnú nehodu

    #118588
    Kompi
    Účastník (Participant)

    Pravdu povediac, ak nepojdes do niecoho nad 3 litre, tak to je v podstate jedno, ziadne prekvapenie necakaj stylu, tieto sennnheizeny su skvele a za 800 :). Kup do dvoch tisic nejake kossy, ci senheiseny, ktore ti sedia v uchu, bude to vsetko zvukovo velmi podobne.

    Alebo chod vyssie.
    Tie Bose stuple hraju fakt super a tie M-audio IE-10 ani nehovorim, to sa neda ani porovnat.. A hlavne tie maju vymenitelny kabel. Mozno to je niekomu jedno, ale ja som uz par kablov rozflakal, vela k tomu netreba … :)

    Takze si bud priplat, alebo si vyber co ti sedi v uchu. A tie lacnejsie … velky pozor si daj na sravne zavedenie do ucha, to su nenormalne rozdiely, ked si poriadne nedas stuple pri lacnejsich modeloch, to mas niekedy aj na dobrych pocit sustitiek z teska..

    #118595
    pedro
    Účastník (Participant)

    sennheiser px-100, na internete sa daju zohnat za 32 eur, hraju super, a este sa robia aj v bielom takze pasuju k ipodu:)

    #118598
    huMus
    Účastník (Participant)
    #118599
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    pedro drobnosť… dnešná generácia ipodov biely neponúka ani jeden pokiaľ viem :D
    huMus dík takže LOCK

    #118614
    vilik12
    Účastník (Participant)

    Koss Sparks jednoznacne

    #118618
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Moj repricek naj znaciek (zalezi pochopitelne od modelu) sluchadiel (stuple):
    Shure (od 8 po 20 tisic)
    Sennheiser (pouzivam klasicke CX-300 a som VELMI spokojny)
    Koss (vyssia trieda, nie tie lacne modely)

    Potom nasleduju uz len nekvalitne sunty alebo vysloveny luxusny hi-end vyrobcov znamych len medzi fajnsmekrami – IMHO uz take Shure za 15 tisic su v pripade komprimovanych MP3 a MP4 uplne zbytocne.

    #118644
    Sevo
    Účastník (Participant)

    Prave mi dosli Sennheiser HD 25-1…Je to spicka, zvuk najcistejsi zo vsetkych podobnych. Su lahucke a na hlave sedia ako pribite. Musle su makke a netlacia ani po dlhsom noseni..Jednoducho super..Daju sa zohnat uz okolo $200…

    #118648
    addam.s
    Účastník (Participant)

    Shure e5c … tohle je spica! :)

    #118660
    Puk*
    Účastník (Participant)

    Tak uz jem take majitelem noveho iPod Classic a resim to co ostatni: jake sluchtka ?

    Mam na doma Sennheiser HD 201 a chci poridit nejake N-EAR SPUNTY v podobne kvalite. Hodne se mi libi Koss KEB 24. Ale bojim se te chrakteristiky “hluboký bas”. Ma nekdo konkretni zkusenosti s Koss KEB 24 & iPod? Nechci kupovat zadny mega hi-end, stejne na ceste ve meste toho clovek moc neresi …

    #118669
    mackie
    Účastník (Participant)

    2 ALL + FLIPPERR: Tvoja otazka a rozprudena debata mi trochu pripomina problem s Trabantom. “Ake kola si mam dat na trabanta, aby mi lepsie sedel v zakrutach? 195/65R15 alebo 225/45R17?” Nuz moj nazor je ten, ze sluchadla Ti sami o sebe v audio retazci sum nepridavaju. Akurat ti niektore frekvencie tlmia viac a ine menej. O tom Ti vsak povie viac ich frekvencna charakteristika. Ak nemas usi ako netopier a ak pocuvas hudbu stratoveho formatu MP3 a pod., tak Ti je v zasade uplne jedno, do coho investujes. Ak si nechas zmagorit mozog a svoj nazor predavacmi, ktori ti nabulikaju, ze tieto KOSSy, Sennheisery, AKG-cka alebo BEYERDYNAMICy su uplne uzasne, tak je to len na tebe a tvojej penazenke… Navyse hodnotit, ako ti hra synteticka skladba na tych ci onych stuploch si osobne myslim, ze nie je objektivne.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.