Nahradna klavesa (control) macbook pro 13,3

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Nahradna klavesa (control) macbook pro 13,3

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Xfire
    Účastník (Participant)

chcem sa spytat ci viem niekde z klavesnice macbook pro 13,3 kupil nahradny diel – klavesu : kontrol… teraz som zbadal ze ju mam zboku prasknutu :(

bawy
    Moderátor

to by zaujímalo aj mňa, ale mňa hlavne slovenské znaky a diakritika.

Xfire
    Účastník (Participant)

no naisel so mstranku kde sa daju kupit ale len US asi https://www.powerbookmedic.com , z maczone mi pisali maila a tam mi typek napisal ze nahradne kvalasi nie, treba ceku klavesnicu kupit… a nejakych 200eur stoji vymena… ako tu fakt nic nedostat na maca

sugipe
    Účastník (Participant)

A klavesy na klasicku hlinikovu klavesnicu sa nedaju niekde kupit za normalny peniaz (podstatne menej ako nova klavesnica)?
    Pretoze riesit to kupou novej klavesnice je normalne pri nejakych lacnych smeidoch, ale prave pri tychto drahsich produktoch by bola ziaduca moznost vymeny.

Xfire
    Účastník (Participant)

asi preto bo sa malo opotrebovavaju… mam hlinikovu usb, a uz ju pouzivam vysse roka a je ako nova =), ale zas taky peniaz to nieje 50eur? mylsim za nu.. bo ak by si mylsim vymenit vsetky klavesi tak by to stal oviac ako kupa novej =)

bawy
    Moderátor

ja som dostal odpoveď, že klávesy US a SK sa nepredávajú samostatne lebo vraj majú iné uchytenie, preto treba meniť celú keyboard..ale čo je na tom pravdy…. :/

Xfire
    Účastník (Participant)

na ten stranke ale vidis , vies si vybrat z 2 verzii uchytenia.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.