Nafukující se baterie MacBook Late 2008

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Nafukující se baterie MacBook Late 2008

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    addam.s
    Účastník (Participant)

Mám takovou možná trochu stupidní prosbu :-D Mohl by někdo, kdo má MacBook Late 2008, zkusit vytáhnout baterii, položit ji na perfektně rovný stůl a říct mi, jestli se „houpe“? :) Zkusit to z obou stran… Předpokládám, že by asi neměla, že by měla perfektně na rovném stole sedět.

Abych vysvětlil svůj problém. Už delší dobu jsem měl v systému upozornění „Service battery“, přiznám se, že jsem tomu moc nevěnoval pozornost. Včera jsem potřeboval notebook otevřít a na něco se podívat. Bohužel, už se mi nepodařilo správně zavřít kryt. Bez baterie bez problému. Zacvakávání baterie bez krytu jde těžko, musím na ni zatlačit a pokud chci celý Macbook uzavřít i s krytem, tak to na jedné straně prostě nezapadne. Musel bych to zavírat a zároveň tlačit na baterii, což jaksi nejde. Špatně se to vysvětluje, ale vzhledem k tomu, že ta baterie už má taky svoje roky a moc nevydrží, tak bych stejně koupil novou. Jenom se chci na 100% ujistit, že je to baterii…

dready
    Účastník (Participant)

mas vadnu bateriu.. odporucal by som ti nepouzivat ju lebo ti moze poskodit trackpad

addam.s
    Účastník (Participant)

No to „nafouknutí“ je opravdu minimální, téměř neznatelné, ale prostě to brání tomu zavření. Už tady leží vedle mě na stole :)

dready
    Účastník (Participant)

ona ked sa raz nafukne tak sa bude nafukovat uz len viac a viac az sa ti to tam rozlepi :)

Anonymný
    Neaktívny

mam ten isty macbook a riesil som rovnaky problem, tiez sa mi nafukla baterka…kupil som novu neoriginalnu z ebayu a zatial spokojnost :)

addam.s
    Účastník (Participant)

Paráda, děkuji za komentáře :) eBay byla první věc co mě napadla, než jsem sem vůbec napsal a když jsem srovnal ceny nové originální, nějaké IcePower z Česka a z eBay, tak poslední zmiňovaná vychází na čtvrtinu ceny. Není co řešit :)

odklizec
    Účastník (Participant)

syxz, jen tak pro zajimavost, u ktereho prodejce jsi ji koupil a jak dlouho uz ji provozujes?

Mne uz taky nejakou dobu pise „replace soon“, ale zatim se nenafukuje ;) Jen uz jaksi nedrzi moc energie. Nad neorigo baterkou z ebay jsem uvazoval, protoze ceny jsou tam fakt lakave. Ale zase mne to odrazuje, protoze ze zkusenosti s baterkama pro digi fotaky vim, ze kvalita neorigo baterek se dost zasadne lisi vyrobce od vyrobce. A nechce se mi vyhodit byt jen 50USD z okna, pripadne riskovat zniceni MBP.

addam.s
    Účastník (Participant)

@odklizec: Jak rikam – to nebylo „replace soon“ ale „service battery“. Psalo to, ze je baterie zrejme vadna a ze ji mam vymenit nebo poslat do servisu. Objednal jsem si z eBay tuhle http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160611738098&ssPageName=STRK:MEWNX:IT tak uvidime… zkusenosti na MacRumors jsou vesmes pozitivni. Rozhodne bych se nebal zniceni notebooku apod.

sikol
    Účastník (Participant)

Co najrychlejsie ju vymen, ja som svoj MBP pol roka nepouzival (bol som sluzobne mimo SK) a nasiel som ho s explodovanou bateriou, nastastie prezil a odnieslo si to len puzdro

lindus
    Účastník (Participant)

MAM TIEZ TEN ISTY PROBLEM,LEN MI NIKDE NIC NEVYPSUJE,AKE ZADNY KRYT UZ IDE ZAVRIET S PROBLEMAMI A OSTAVA PRECNIEVAT….BATERKA JE NAFUKNUTA MA ASI 230 CYKLOV A DRZI PEKNYCH 5 HODIN,TAK NEVIEM…?AK BY NIEKTO MAL MOZNOST MI ZADOVAZIT ALEBO OBJEDNAT DOBRU BATERIU Z EBAY,KLUDNE DAM ZA OCHOTU AJ 10 EUR PLUS VSETKO UHRADIM,ALEBO DOHODA.DAKUJEM PLS MAIL NA: krokodilkitt(at gmail dot com

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.