MS Office 2011 a iDisk

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software MS Office 2011 a iDisk

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    stevo.bodor
    Účastník

Prosím o radu:

Všetky súbory s ktorými pracujem si ukladám na iDisk. Nikdy s tým nebol problém, až do chvíle čo som namiesto iWork siahol na MS Office 2011. Teraz mám problém so synchronizáciou súborov, ktoré MS Office číta alebo zapisuje na iDisk. iDisk píše problém so synchronizáciou, neustále mi vyskakuje okno „iDisk error“ až dokým súbor nezatvorím.

Viete mi poradiť kde je chyba?

EgoPrinc
    Účastník

Mám pocit že Office si pri každom otvorení dokumentu vytvorí súbor v ktorom robí zmeny a až po zatvorení ich uloží do toho pôvodného.. ten je samozrejme v tej istej zložke ako originál a tam môže byť problém že zložka sa chce syncnúť ale Office ten súbor mení a tebe vyskakuje error.. a riešenie? naďalej používať iWork alebo presvedčiť Office aby tie súbory nevytváral/vytváral inde resp. aby ten typ súborov iDisk nesyncoval (viem len že to takto robí win verzia Officu ale zrejme tu fičúrku ma aj na macu :))

//.. dobre beriem späť.. skúšal som editovať dokument na iDisku a aj napriek prebiehajúcemu syncovaní žiaden error a nevšimol som si ani žiadne dočasné (skryté) súbory.. ale stále platí moja rada o iWorku

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.