Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › MotionX
- Toto téma obsahuje 8 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 years, 4 months od
Macintosch.
-
AutorPríspevky
-
9. mája 2010 o 2:53 #69092
MacintoschÚčastník (Participant)Prosim vas MotionX Gps program funguje ako GPS`? Mam na mysli ako normalny GPS bez internetu`?
9. mája 2010 o 7:51 #207762
AnonymnýNeaktívnyMotionX funguje bez internetu ale len ako track recorder, pokial si chces pozriet mapu , musis byt pripojeny.Zaujimavostou je moznost share/zdielanie Tvojej trasy na mailovu adresu, ktoru predtym zadas,potom posiela nielen odkaz na Google maps ale aj kmz subor pre google Earth ako aj fotky, co si na trase urobil.
UPDATE:ano, chami ma pravdu , ze sa daju stiahnut mapy online na offline pouzitie ,treba vybrat prstom velkost okruhu, ktory chces stiahnut, zistil som ale jeden hacik{ak poviem zle, opravte ma} ze ked su tieto mapy stiahnute , nechcu sa mi napriklad zoomovat na maximum..aspon u mna to tak robi…
9. mája 2010 o 12:15 #207780Xorpi
Účastník (Participant)@Macintosh – moje skúsenosti sú také, že pokiaľ nemáš dostatočne rýchle 3G spojenie, tak na Edge to moc použiteľné neni… a zvlášť, v niektorých úsekoch v mojom okolí tie google/bing mapy sú dosť nepoužiteľné…takže ako na vážnu GPS sa na ňu spoliehať niekde v lese by som neriešil :) Pokiaľ však je to však trať po normálnej ceste, na určenie polohy je to super :)
10. mája 2010 o 8:58 #207968
chamiÚčastník (Participant)Mapy si mozes stiahnut do iphonu a pouzit ich offline. Mozes si vybrat dva typy MotionX – Terrain alebo motionX- Road. Pouzivam terrain, ked jazdim na biku a na orientaciu je to v pohode. V aute pouzivam Navigon. Jediny „problem“ je cas stahovania, trva to dost dlho. U mna cca 60 km kruh okolo BB cca 1GB cez wifi 16 hod. Ak budes chciet blizsie info ozvi sa.
10. mája 2010 o 9:24 #207976
PepignonÚčastník (Participant)S MotionX mám veľmi dobrú skúsenosť.
Mapy sa dajú stiahnuť, vieš si nastaviť podrobnosť – z toho vyplýva veľkosť.
Pokiaľ potrebuješ niečo na šport tak je to super. Pokiaľ chceš niečo ako navigáciu, tak to je len ako mapa (nenaviguje, ale ako tak stačí). Ja to používam hlavne ako track recorder – ukazuje vzdialenosť, prevýšenie, rychlosť, trasu, čas a i. Perfektný je na behanie, cyklistiku, turistiku… Má integrované ovládanie iPodu.
Jedinou nevýhodou je strašne dlhý štart. Mne kým sa zapne a nájde satelity, tak to trvá aj 2-3 minúty. Ale inak pohoda.10. mája 2010 o 9:35 #207977
mychaelloÚčastník (Participant)@palihora update: ked ti nezoomuje stiahnuta mapa, tak si si zrejme zle nastavil rozsah zoomu pre download ;)
10. mája 2010 o 10:33 #207983
AnonymnýNeaktívnyto mychaello> dik, skusim sa s tym este pohrat.
10. mája 2010 o 10:54 #207986Xorpi
Účastník (Participant)Mňa zaujíma jedna vec… waypinty… včera sme dali s kamarátom trasu, ja som markoval waypointy a potom som dal i foto. Potom prepojenie na facebook/google maps a výsledok bol taký, že waypoint bol iba jeden a jedna fotka… kde som robil napr. chybu? Dal som „mark as waypoint“ odfotil a nespojilo sa to.Keď mám zakúpenú pro verziu (čo sa neskutočne oplatí, super aplikácia) tak som myslel, že sa to bude riešiť nejak automaticky…
btw… vyšla verzia 11 :) http://itunes.apple.com/sk/app/motionx-gps/id299949744?mt=8
14. júla 2010 o 0:24 #218475
MacintoschÚčastník (Participant)Dobrý dnes som si kúpil aplikáciu motionx …ale ak si dám aby má navigoval niekde tak spraví zelenú prerusovanu čiaru ziadna navigácia po ceste… dosť mi to vadí a ak len nechám aby mi ukazoval kde chodím tak mi po čase hodí kompas nenechá ma v pôvodnej mape…..Pozeral som videá po nete a vidím že existuje motionx GPS drive …ale kd to stahnem :) zdá sa mi to byt oveľa normalnejsie ako motionx
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.