Motion 5 a FCP X

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Motion 5 a FCP X

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #105329
    Crossman
    Účastník (Participant)

    Ahojte,
    chcel by som poprosit niekoho, kto mi vie poradit ako spravne pouzivat tieto 2 aplikacie. Napr. dam nejaky clip do FCP X a zrazu zistim, ze chcem robit napr. motion tracking (teda hocico s motion). Myslel som si, ze vo FCP X bude nejaky shortcut, kde dam nieco ako Edit in Motion (zatial som nenasiel) a zmeny sa budu robit “on the fly” a bude sa to dat editovat hocikedy. Je nieco taketo mozne?

    Zatial mam len taky scenar, ze vo FCP X editujem klip potom ho exportujem, potom znova importujem do Motion 5 a potom znova exportujem do FCP X. Ale nejako sa mi tento postup nepozdava, nakolko je to ako “skrabat sa nohou na hlave” .

    Dakujem za rady :-)

    #405749
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Tiež používam túto kombináciu, vzhľadom k mojím znalostiam v tom Motion výsledok exportujem ako video a potom ho dám do FCP X :-D a áno, viem, keby som chcel zmeniť niečo v tom videu z Motion, tak pri tomto postupe by som musel naimportovať znova…. čo nepoteší hlavne pri veľkých alebo komplikovaných častiach, o zvukových stopách atd ani nehovorím.

    Btw, máš aj Compressor?

    #405752
    Crossman
    Účastník (Participant)

    Compressor zatial nemam, nenasiel by pravdepodobne u mna vyuzitie… No presne ako pises -> pri nejakych vacsich veciach ta moze aj porazit. Dufam, ze je to len nasa neznalost a niekto napise ako tuto kombinaciu “spravne” pouzivat :-) .

    #405781
    Crossman
    Účastník (Participant)

    No tak nakoniec to vyzera tak, ze ten motion tracking ide urobit fakt len ako cisto Motion projekt a teda nie je mozne to editovat vo FCP X ako nejake ine efekty z Motion. Samozrejme je to len moja dedukcia a mozem sa mylit :-) .

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.