Monolingual problem s odinstalovanou anglictinou

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Monolingual problem s odinstalovanou anglictinou

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55721
    riso
    Účastník (Participant)

    prosim vas poradi mi niekto? odinstaloval som si vsetky anglictiny australia canada usa a nechal som si len holu anglictinu bey privlastku ale neviem ju dostat do ponuky na prepnutie, resp sa mi ponuka stale v pravom hornom rohu anglictina-us ktoru som odinstaloval a teda ked ju zvolim neda sa mi pisat ako to mam zmenit. okrem toho som to robil k voli miestu na disku a odinstalovalo sa to len na mojom konte na ostatnych to zostalo. poradte mi prosim.

    #113180
    mha
    Účastník (Participant)

    English US si nemal odinstalovat a teraz logicky nasleduje preinstalovanie systemu… Pise sa o tom v Monolingual FAQ hned na zaciatku. :)

    #113184
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Si Ty ale kutil…

    #113191
    riso
    Účastník (Participant)

    neuverite po restarte anglictina funguje :-0 sam tomu nerozumiem ale zaujimalo by ma ak by niekto bol ochotny odpovedat na o ze ako to je s uzivatelskymi kontami? to musim na kazdom konte/ucte odinstalovat tie jazykove mutacie zvlast? to je divne. lebo ked som to odinstaloval na mojom tak to bolo off ale na ostatnych to fungovalo dalej, takze ak chcem naozaj usetrit miesto na disku musim to odinstalovat aj na ostatnych kontach? – dakujem apropo k tomu manualu ten osm cital ale tie anglictiny su tam 4 kusy a ja som nechal tu bez privlastku a ostatne som dal off …. a to ma asi zachranilo.

    #113222
    mha
    Účastník (Participant)

    Ak tomu spravne rozumiem:
    Aplikacie pouzivaju iba anglictiny s privlastkom, Anglictina bez privlastku obsahuje iba to, co maju vsetky anglictiny spolocne. Takze English bez English – US alebo naopak by nemalo fungovat.
    Aplikacie mozu byt spolocne v /Applications alebo iba pre daneho usera v ~/Applications a z nich potom odstranujes nepotrebne jazykove mutacie a architektury, tj ak si chcel iba anglictinu a mas intel stroj tak si mal odstranit vsetky jazyky okrem English a English US a architektury PPC g4, PPC g5 atd. teda vsetky okrem Intel.

    #113265
    riso
    Účastník (Participant)

    dakujem odstranil som sidce vsetky anglctiny s privlastkom a nechal som len holu anglictinu ale funguje to v celku dobre. mam vsak otazku teraz ked tomu spravne rozumiem ak nechcem na hd drzat zbytocne data musim ten monolingual s casu na cas spustit kedze s novou aplikaciou sa mi nainstaluju aj nove jazykove mutacie k tej aplikacii?

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.