Modbook

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    durotrulo
    Účastník (Participant)

Nepouziva, resp. nerobil niekto na Axiotron Modbooku?
    Zaujimalo by ma ci hrubka skla je prijatelna na kreslenie, resp. pracu v illustratore.

„The depth offset—the pen tip is the thickness of the screen glass above the cursor—is handled fairly well by the Modbook software, but it makes precision a bit difficult“

http://www.personal.psu.edu/staff/d/r/drs18/MODBOOKREVIEW/

tomasko7
    Účastník (Participant)

modbook je hlavne na kreslenie…istu dobu som uvazoval o jeho kupe ale odradila ma cena…narozdiel od wacomu cintiq ma vnutornosti ako normalny notebook…ja by som radsej ten 12″ Cintiq

durotrulo
    Účastník (Participant)

ja som chcel tiez povodne Cintiq ale ten je trosku neohrabany, potrebuje specialny (velky) adapter a kilometer kablov… treba nan vlastne extra tasku. Modbook mi je sympaticky ze sa na nom da kreslit hocikde, bez kablov, robotu bezdrotovo skopirovat na druhu masinu, skratka pohodka…

http://www.photofacts.nl/fotografie/foto/et/wacom_cintiq_cables.jpg

renad
    Účastník (Participant)

no nazdar :)
    to je skutočne dômyselné zariadenie ….

tomasko7
    Účastník (Participant)

uf…nozaj velmy nenepekna splet kablov….modbook ma sice iba 512 urovni pritlaku pera ale to ti moze byt pri vektoroch asi jedno..inak zvlada v pohode aj kresbu..( sketchbook,corel painter )..skus sa mrknut priamo na stranke Axiotronu je aj blog…

benko
    Účastník (Participant)

Ak sa ti chce cestovat skrz vyskusanie – v Mnichove maju modbook v Gravise (predajna s apple produktami), chvilu som sa s tym hral pred par tyzdnami, ale neviem posudit ake je to vhodne na illustrator.

durotrulo
    Účastník (Participant)

super, zastavim sa v tom Mnichove teda. Myslim ze 512 je uplne v poho

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.