Ved si spominala ze pre baby je neesteticke pokial maju telefon vo vacku :)
Ale nie.. :) uprimne… kedze nechces velky telefon,v dnesnej dobe to bude dost tazke myslim. Najst nieco pekne,male s dobrym displayom… Byt tebou…. hladal by som nieco vyklapacie… Viem ze Motorola Razr V3 je stara vec….ale myslim ze vyzera dost dobre.. i ked tie funkcie patria do hrobu..no skusal by som hladat nieco tomu podobne…
Samsung U800 Soul som chvilu mal a bol celkom v pohode co sa tyka funkcii. Ale jedna pre mna Velka nevyhoda bola necitatelny displej na slnku. Takmer nemozne aj pri maximalnom podsvieteni dyspleja. Asi tak..
muhahahhahahh no sak si kup nejaky sonny ericsson a hotovo, aj tak o rok budes mat novy….cize to je uplne jedno! ja stale kupujem mobili za 1sk mne to je uplne jedno, aj tak po 5-6 piv to hadzem o stenu, hram stym ping pong alebo vrazim bratovy do xichtu!!!! Alebo hram sa stym akoze to je freestyle mx a ked nevyjde nejaky 4x backflip 640 tak sa to roz**be na zemy…preto si nekupujem iPhone…hahahaha :)
ja som tuto temu nezalozila preto, aby mi vsetci radili preco si kupit iphone :) ja viem jeho vyhody (aj nevyhody), ale proste som rozhodnuta chciet obycajny foun, uz sa mi nechce riesit predaj mojho touchu a kupu iphonu..
na to co hovoris ze potrebujes je jednoznacne najlepsi Erikson T28!,maly, lahky….len neviem ci najdes niekde este funkcnu baterku…inac mam este jeden v sufliku niekde.
neviem ako su na tom SE ale ja ti odporucam Nokiu, nieco zo symbianom. E51 bola taka mensia ;) ja mam E50 a ta standardne nieje podporovana v isync ale nasiel som na nete plugin pre isync ktory mi z nej spravil podporovanu ;)
Ja som mal chvilu Samsung D900, maly tenky lahky aj fotky robil v pohode. Spolupracu s iSync nepoznam kedze som nemal vtedy este MB. Ked mi ho preslo auto s velkymi ocami som si kupil symbianovu Nokiu E65 (iSync v poho). Teraz v symbiane vidim iba jednu vyhodu – vyhladavanie v telefonnom zozname. Fon ma aj wifi ktore som pouzil mozno dva krat.
Teraz by som si kupil nejaky jednoduchy fon: SE alebo Motorolu (V8,V9) mozno aj samsung ale musel by ma zaujat. Keby urobili vynovenu Motorolu V3(i,x) nevaham ani chvilku.
Treba si ten ktory telefon chytit a skusit postlacat tie veci na nom zpredu aky mas z toho pocit a vyradovacou metodou dojst k tomu co ti najviac vyhovuje.
napr taky SE C510 tiez nemus byt zly (http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_clanku=864&cislo_kategorie=12)
hm, ved ja nechcem nic narocne, len proste z tej ponuky t-mobu je strasne vybrat si nieco dobre.. nechapem preco maju v ponuke tak malo telefonov, sice kazdy mesiac 2-3 doplnia, ale inak je to stale to iste..
SE su dobre, ale nevyhovuje mi ich ovladanie, takze SE na 99,99 % nie :) ostatnym znackam sa nebranim
z tej ponuky jednoznacne 6300.momentalne pouzivam, iSync funguje, aj ked nieje podporovana staci stiahnut plugin a je to, uz ma to par krat zachranilo/v servise mi vymazali vsetky kontakty/.