mobile.me –> iCloud -Snow Leopard

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software mobile.me –> iCloud -Snow Leopard

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #84574
    Tartarus
    Účastník (Participant)

    Hľadal som riešenie môjho “problému”, a možno mi niekto zdatnejší poradí. Niekoľko rokov už využívam mobile.me účet. Je možné previesť ho na iCloud a naďalej používať mailové adresy (+aliasy) aj bez OS Lion a iOS zariadenia? Ostatné featury mi nie sú potrebné. Prechod na Lion nie je pre mňa riešením, lebo mi len spôsobí ďalšie komplikácie. Ďakujem.

    #304799
    renad
    Účastník (Participant)

    Tiež som si myslel, že prechod na Liona mi spôsobí komplikácie, ale keďže po zakúpení nového MacMini som iné východisko ako prejsť na Liona vlastne ani nemal (SL môže spoľahlivo bežať len ako virtualizovaný systém), musím konštatovať, že lepší krok som nemohol urobiť. Ani pri jednej z cca 40 hlavných aplikácií, ktoré vyžívam, som nenarazil ani na jeden jediný problém.

    Čistá inštalácia Liona + obnova dát je to pravé riešenie.

    Skôr či neskôr na Liona prejde každý, len miera zotrvačnosti je u každého iná …

    #304801
    Tartarus
    Účastník (Participant)

    To je všetko pekné ale ak používam ploter ktorý nemá ovládače pre lion, to nie je pre mňa riešenie. Ehm nedalo mi to, a práve som sa pozrel na stránku Graphtecu a … už podporujú aj Lion. Môže už toto byť? :D ale aj tak by ma zaujímalo či je možné naďalej fungovať s @me.com aj na Snow Leopardovi. Nerád mením zvyky a vlastne aj na Snowa som prešiel s Tigra :)

    #304802
    renad
    Účastník (Participant)
    #304805
    Tartarus
    Účastník (Participant)

    no asi mi nič iné nezostáva :-/ aj tak mi budúci týždeň príde ssdčko takže rovno prejdem na Lióna. Ďakujem za ochotu pomôcť.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.