mms na iphone

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    palo310
    Účastník (Participant)

ahojte mozno sa blbo spytam ale akym sposobom mozem posielat mms na iphone, mam o2 a chcem vyuzit ze to je gratis teraz v lete ale neviem teda ze ako to funguje predtym na nokii :) som otvoril multimedialnu spravu a islo to ale tu nic take neni :D fakt dik za pomoc

dubak
    Účastník (Participant)

Ved normalne otvoris fotku a dole zvolis odoslat ako MMS nie ?

palo310
    Účastník (Participant)

no ale ja chcem len text odoslat ako mms ked je to zadarmo s o2 vies

Peko00001
    Účastník (Participant)
    marekh
    Účastník (Participant)

pred pár dňami som riešil ten istý problém s O2, je to však jednoduché…

Stačí ísť cez iPhone > Nastavenia > Všeobecné > Sieť > Mobilná dátová sieť > a nižšie na MMS:

APN: o2mms
    Meno:
    Heslo:
    MMSC: http://mms.o2world.sk:8002
    MMS proxy: 10.97.1.11:8080

(to je všetko, meno a heslo nevyplňuj) :D príjemne mmskovanie :D

Peko00001
    Účastník (Participant)

dubak: tvoje konstatovanie beriem ako osobné, lebo aj tebe som jednu postol :-)

https://www.macblog.sk/forum/discussion/16411/bamboo-one-tablet/#Item_2

tomasno1
    Účastník (Participant)

@all: keby ste sa radsej sustredili na riesienie problemu. v O2 je akcia, ze ma cele leto MMS zadarmo. Takze on chce posielat radsej MMS namiesto SMS, aj ked tam nevlozi ziadny objekt (obrazok, video, zvuk), len samotny text.

@palo310
    : ja osobne ti neviem poradit, ale mohlo by sa mi to hodit napr. ked pojdem na dovolenku, MMS vyjdu vseobecne lepsie cenovo ako SMS. jedine riesenie je, ze vloz do kazdej spravy nejaky obrazok, uplne malicky-nenapadny a k tomu tych do 1000 znakov a mas to. Na toto v Apple asi nemysleli. Resp. mozno na to existuje nejaka aplikacia.

palo310
    Účastník (Participant)

@Peko00001: precitaj si prosim ta najskor otazku a potom mi tu hadz kde jake duplicity, nastavit mms viem aj ja otazka znela ako poslat mms bez toho aby som tam daval nejake obrazky alebo podobne, ja chcem proste vyuzit len letnu akciu od o2 to je cele

@tomasno1
    : dakujem, aspon ze niekto pochopil co potrebujem a asi to tak aj spravim ze tam budem vkladat nejaku blbost malu a s tym to budem posielat :)

tomasno1
    Účastník (Participant)

ked sme uz pri MMS na iPhone, tak sa chcem spytat, ci vam pride MMS aj ked mate vypnute Nastavenia – Vseobecne – Siet – Mobilne data resp. ked ste v zahranicii a mate vypnuty datovy roaming…

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.