mirroring

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware mirroring

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    monicqa
    Účastník (Participant)

hrala som sa s mirroringom – prehodila som si finder s dockom na druhy monitor a ked som zase zapla mirroring, ostali mi na ext. monitore na boku cierne pasy a nemozem to dat naspat aby sa to roztiahlo komplet. nevie niekto co s tym?
    robi to len ked je zapnuty mirroring. ked je vypnuty, je to ok. a predtym to islo tiez ok

raul
    Moderátor

prehod ich naspat :D

monicqa
    Účastník (Participant)

To som samozrejme spravila ale nepomohlo
    Este nejaky napad?

igino
    Účastník (Participant)

Prepacte mozno pre mnohych z vas smiesnu otazku, ale chcem sa spytat ci je mozne nastavit externe pripojeny monitor ako „primarny“. Neviem ci som sa vyjadril spravne ale ak mam zapnuty displej aj na notasi aj externy, tak by som rad mal ten externy ako hlavny. Da sa to nejako?

mrzo
    Účastník (Participant)

2 igino – v nastaveni monitorov pretiahni horny biely pasik na monitor, ktory chces mat primarny.

danocoys
    Účastník (Participant)

ked si pozries nastavenia monitorov.. tak na hlavnom v tvojom pripade na notbukovom je taky biely pas navrchu.. len ho chyt a presun na externy monitor.. a potom budes mat primarny monitor ten ext..
    Monca a skusala si zmenit rozlisenie.. to vypada na ten problem lebo mne take jakziv nespravilo a to som uz mal ext. monitorov napojenych habadej..

monicqa
    Účastník (Participant)

este ma niekto nejaky napad v com to moze byt?

mayoxy
    Účastník (Participant)

detect display, alebo skus zmenit rozlisenie, alebo vypoj a zapoj monitor. alebo daj na moniore recall neviem. poskusaj.

monicqa
    Účastník (Participant)

vsetko som skusala :(

igino
    Účastník (Participant)

2 mrzo: vdaka! netusil som, ze je to take easy :-) Az sa hanbim, ze ma ani nenapadlo skusit to.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.