Minecraft

Domov Diskusné Fóra Ostatné Minecraft

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 50 )
  • Autor
    miroslavtomo
    Účastník (Participant)

Jaj :D mne to menej laguje dakedy na fancy

cthulhu
    Účastník (Participant)

.

iTuxx
    Moderátor

mne to tiez macbook zahrieva (ako kazda hra). A samozrejme sa najprv musi “rozsekat“ az po 5-10 minutach ide plynule. Grafiku som nijak nenastavoval. Hravam s bratmi, na domacom serveri po LANke. Server bezi na Atome 1,8GHz, 2GB DDR3 s integrovanou grafikou. Obcas to trochu laguje, ale stale je to solidne hratelne. Nemame ziadne mody ani pluginy.

miroslavtomo
    Účastník (Participant)

Dobrý den vedel by mi dakto tu pomôct s nastavením VIP na mojom serveri ? dakujem

poper
    Účastník (Participant)
    vlado_bb
    Účastník (Participant)

Dobry vecer, rad by som poziadal hracov Minecraftu o radu. Dnes som synovi kupil Minecraft k narodeninam a vyskytol sa jeden problem. Konto si vytvoril bez problemov, aj samotny Minecraft stiahol v poriadku, ale po stiahnuti Technic Launcheru a pokuse otvorit Yogbox pride chybove hlasenie Update failed. Mam iMac 27, 8 GB RAM, Mountain Lion, Java v aktualnej verzii. Vie niekto poradit? Dakujem.

iTuxx
    Moderátor

co je technic launcher a Yogbox? ja to nemam a hra mi normalne funguje. Staci mi iba client pre Mac zo stranky minecraftu

poper
    Účastník (Participant)

println(Google.search(„yogbox update failed“).results[1].url)

https://yogscast.com/showthread.php?81967-Update-failed

vlado_bb
    Účastník (Participant)

Ak tomu spravne rozumiem (nie som hrac), ide o nieco ako rozsirenie Minecraftu.

EdDy
    Účastník (Participant)

Hráte tu niekto minecraft na ios? :D nikdy som to nikde nehral, ale mam rad take stavitelske vecicky… Teda ak to je vobec pointou hry :D nejake odporucania by som rad :)

P1x3L61
    Účastník (Participant)

EdDy: nehrám ho, ani som nemal možnosť si zahrať, ale počujem naň samú chválu, vyšiel aj nový update pred nedávnom a začína sa pocket verzia vyrovnávať tej počítačovej.. :)

EdDy
    Účastník (Participant)

Jj viem, prave preto sa pýtam či sa oplatí investovať do toho :)

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

o čo ide v Minecrafte?

bawy
    Moderátor

Lukáš: na túto otázku sa snažím získať už dlho odpoveď, ale zatím nevidalo :(

vlado_bb
    Účastník (Participant)

Stavaju sa domceky z kociek.

iTuxx
    Moderátor

o co ide pri hrani sa s Legom? O to iste, ako v Minecrafte. Netreba dlho hladat odpoved.

P1x3L61
    Účastník (Participant)

Až na to že MC ponúka aj istý primitívny druh programovania / elektrotechniky (pomenujte ako chcete)
    napr. https://www.youtube.com/watch?v=GMT53n7U3dY (je toho veľmi veľa, napríklad gitara: https://www.youtube.com/watch?v=kGFZ9beEgdI )

a ešte omnoho viac..

Chápem, že si tu (asi) robíte srandu z toho, ale tá hra má niečo do seba a môže byť dosť zábavná :)

iTuxx
    Moderátor

Sak to iste ponuka aj lego. Tam si vies tiez programovat robotov Mindstorms.

P1x3L61
    Účastník (Participant)

Porovnávať Minecraft a LEGO je ako porovnávať Need for Speed s autíčkom z Dráčika..

iTuxx
    Moderátor

Ak mas fantaziu, tak sa s autickom z Dracika zabavis viac.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 50 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.