- Toto téma obsahuje 49 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 9 years, 9 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Minecraft
Jaj :D mne to menej laguje dakedy na fancy
.
mne to tiez macbook zahrieva (ako kazda hra). A samozrejme sa najprv musi “rozsekat“ az po 5-10 minutach ide plynule. Grafiku som nijak nenastavoval. Hravam s bratmi, na domacom serveri po LANke. Server bezi na Atome 1,8GHz, 2GB DDR3 s integrovanou grafikou. Obcas to trochu laguje, ale stale je to solidne hratelne. Nemame ziadne mody ani pluginy.
Dobrý den vedel by mi dakto tu pomôct s nastavením VIP na mojom serveri ? dakujem
Dobry vecer, rad by som poziadal hracov Minecraftu o radu. Dnes som synovi kupil Minecraft k narodeninam a vyskytol sa jeden problem. Konto si vytvoril bez problemov, aj samotny Minecraft stiahol v poriadku, ale po stiahnuti Technic Launcheru a pokuse otvorit Yogbox pride chybove hlasenie Update failed. Mam iMac 27, 8 GB RAM, Mountain Lion, Java v aktualnej verzii. Vie niekto poradit? Dakujem.
co je technic launcher a Yogbox? ja to nemam a hra mi normalne funguje. Staci mi iba client pre Mac zo stranky minecraftu
println(Google.search(„yogbox update failed“).results[1].url)
Ak tomu spravne rozumiem (nie som hrac), ide o nieco ako rozsirenie Minecraftu.
Hráte tu niekto minecraft na ios? :D nikdy som to nikde nehral, ale mam rad take stavitelske vecicky… Teda ak to je vobec pointou hry :D nejake odporucania by som rad :)
EdDy: nehrám ho, ani som nemal možnosť si zahrať, ale počujem naň samú chválu, vyšiel aj nový update pred nedávnom a začína sa pocket verzia vyrovnávať tej počítačovej.. :)
Jj viem, prave preto sa pýtam či sa oplatí investovať do toho :)
o čo ide v Minecrafte?
Lukáš: na túto otázku sa snažím získať už dlho odpoveď, ale zatím nevidalo :(
Stavaju sa domceky z kociek.
o co ide pri hrani sa s Legom? O to iste, ako v Minecrafte. Netreba dlho hladat odpoved.
Až na to že MC ponúka aj istý primitívny druh programovania / elektrotechniky (pomenujte ako chcete)
napr. https://www.youtube.com/watch?v=GMT53n7U3dY (je toho veľmi veľa, napríklad gitara: https://www.youtube.com/watch?v=kGFZ9beEgdI )
a ešte omnoho viac..
Chápem, že si tu (asi) robíte srandu z toho, ale tá hra má niečo do seba a môže byť dosť zábavná :)
Sak to iste ponuka aj lego. Tam si vies tiez programovat robotov Mindstorms.
Porovnávať Minecraft a LEGO je ako porovnávať Need for Speed s autíčkom z Dráčika..
Ak mas fantaziu, tak sa s autickom z Dracika zabavis viac.