Microsoft Entourage 2008

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Microsoft Entourage 2008

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

cafte.
    Teraz som nainstaloval Microsoft Entourage 2008, dal som tam POP adresy z gmail.com a mam taky problem ze proste ono mi nestiahne vsetky maily zo serveru gmail.com, uz som skusal vseliajake finty…ale nic…stihane len tie nove…neda sa to nejak nastavit aby mi stiahol Entourage vsetky spravi co mam v schranke?
    Dakujem! :)

Aleks
    Moderátor

Používam Gmail s IMAPom a ide to (stiahne všetky maily).
    Radím ti teda, skús IMAP…

A ešte: možno na to aby si mohol v gmaile povoliť IMAP sa budeš musieť prepnúť do angličtiny, pred niekoľkými mesiacmi jednoducho v slovenskej lokalizácia chýbala tá možnosť v nastaveniach, po prepnútí do angličtiny sa zjavila :)

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

no uz to fici, ale nedal som IMAP, ale nechal som to cez POP, ale na gmail-e v nastaveniach som nastavila nejake blbosti, a potom to uz ficalo..takze DIKY.

Amarok
    Účastník (Participant)

aj cez pop 3 to ide ale smusis skusit ktory port ti viac sadne a v nastaveniach gmailu nastavit stahovanie vsetkych sprav v schranke(v zlozke pop3)

scenic
    Účastník (Participant)

Neviete niekto kde sa nastavuje v entourage 2008 aby to na zaciatok vety davalo automaticky velke pismeno? Nikde som to nevedel najst :(. Dik za kazdu radu.

mjanik
    Účastník (Participant)

A ja sa chcem spytat ako 4 hodinovy majitel prveho macu, ako mi Entourage stiahne postu z gmail na lokal. Zistil som ze si mozem spravy preniest rucne, ale automaticky sa mi tam neskopiruju…

vdaka za pomoc

racule
    Účastník (Participant)

Prosím, nevíte, kde se v entourage 08 nastavuje automatická odpověd? v tool to nemůžu nikde najit. díky. r.

Guess
    Účastník (Participant)

hladaj nieco ako Out of Office

racule
    Účastník (Participant)

no to tam právě vůbec nemám :-(

Guess
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.