MBP: rozvaklený 3.5mm jack

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MBP: rozvaklený 3.5mm jack

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    samob
    Účastník (Participant)

Ahojte,
    na mojom pol ročnom MBP 13, kde som asi 10x mal zastrčené slúchatká som si všimol, že mi vypadáva zvuk. Najprv som si myslel že mám zlomený kábel v starých slúchatkách, ale v skutočnosti je to 3.5 mm audio jack.
    Normálne je v ňom vôla, káblom môžem hýbať a tak štelovať zvuk, aby išli oba kanály.
    Fakt som z toho prekvapený, v živote som to na žiadnom zariadení nezačil, či už roky používaný MD player, ipody, alebo starý discman…
    Myslíte, že je to na reklamáciu? Nemôžu to uhrať na mechanické poškodenie? Mám trochu obavy z toho, že by mi celý komp rozobrali, komponent síce opravili, ale už by možno nebol ako nový (zbytočne rozobraný a zložený, atď.) stretli ste sa s tým problémom aj vy?

zero0x
    Účastník (Participant)

Urcite to reklamuj, ak mas v zaruke. Moze sa stat, ze to zahraju na mechanicke poskodenie, ale treba vyskusat.

Mne raz prestal fungovat Jack, tak vymenili celu zakladnu dosku. Ale to ti moze byt jedno, to rozoberanie a skladanie je urobene profesionalne, takze ziadny rozdiel.

samob
    Účastník (Participant)

tak to asi pojdem skúsiť reklamovať. neteším sa na komplet zálohu systému (ešte som to nerobil). Tak snáď to uznajú a nebude im to trvať mesiac :)

zero0x
    Účastník (Participant)

Tak pouzi time machine na externy disk, to sa potom lahko obnovuje.

Tomas128
    Účastník (Participant)

Samob daj mi prosimta vediet ako si stym dopadol. Pretoze ja mam podobny problem len ako tak to tam drzi a a hra normalne ale staci trosicku pohnut s kablom a vypadava to tak to musim pridrziavat. Len neak som to este neriesil lebo nebolo to az take ze by neisiel zvuk

samob
    Účastník (Participant)

@Tomas128
    aj mne ešte ide zvuk, musím ale hľadať optimálnu polohu a pridržiavať to. Audio port je na logic port dáko fixne, podľa toho čo som čítal, bude musieť ísť celá doska preč. Majú s tým problém ľudia ja na iMacoch aj na retinach. Paráda :)

Tomas128
    Účastník (Participant)

ja ho pojdem tiez urcite zaniest na reklamaciu este ho mam rok v zaruke a nestal malo penazi tak nech je stym setko v poriadku len teraz ho nemamozem davat reklamovat….ty ho kedy planujes zaniest na reklamaciu prosimta??

samob
    Účastník (Participant)

Asi v priebehu týždňa. Záleží aj od toho, na ako dlho odhadnú čas potrebný na servis. Reklamovať pôjdem do istyle v Central, BA.

Tomas128
    Účastník (Participant)

ja sa dostanem ktomu najskor az po skuskovom tak ked to tam zanesies napis prosimta co ti povedali a mohol by si aj potom ked ti to vyreklamuju/nevyreklamuju.

samob
    Účastník (Participant)

jasné, napíšem.

Tomas128
    Účastník (Participant)

Prave mi odpisali z CCC ze je to casta zavada ale musi sa menit cela zakladna doska cize je to dost drahe ale keed je vzaruke samozrjeme zadarmo

samob
    Účastník (Participant)

tak super. Ja som sa k tomu ešte nedostal, musím zohnať 500 GB externý disk na zálohu najprv :)

Tomas128
    Účastník (Participant)

ja som im len pisal tak ze dam vediet a inak ze oprava by mala trvat ten tyzden cca….ja sa dostanem ktomu az tak za mesiac

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.